Δέσποινα Γαβαλά – Make up Artist

|

Είμαι η Δέσποινα Γαβαλά και είμαι επαγγελματίας makeup artist εδώ και 11 χρόνια. Το μακιγιάζ αποτελούσε πάντα την μεγάλη μου αγάπη. Από έφηβη αγόραζα μεγάλες ποσότητες καλλυντικών και μαγευόμουν με την δυνατότητα που είχαν να μεταμορφώνουν εμένα αλλά και τους άλλους. Παρόλα αυτά σπούδασα Ιταλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πριν όμως σχεδόν τελειώσω τις σπουδές μου, ήξερα με τι ήθελα να ασχοληθώ. Ξεκίνησα δειλά-δειλά να συλλέγω βιβλία, περιοδικά και dvd για μακιγιάζ από όλο το κόσμο, πράγμα που με έκανε να αγαπώ αυτή την τέχνη όλο και περισσότερο. (πράγμα που κάνω ακόμη και σήμερα με αστείρευτο πάθος.) Μια σειρά συγκυριών με έφερε να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως makeup artist το 2007 και να συνειδητοποιήσω, πως το μακιγιάζ αποτελεί για μένα κάτι παραπάνω από όνειρο ζωής. Τον Μάιο του 2010 συμμετείχα στον 17ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Διαγωνισμό Μακιγιάζ με θέμα American Pin up Girl, όπου και κατέκτησα την πρώτη θέση, και τον Οκτωβριο του ίδιου έτους κατέκτησα την Τρίτη θέση στον 23ο International Makeup Master’s Award με το ίδιο θέμα, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Μόναχο Γερμανίας.
Από τις αρχές του 2011 μέχρι και σήμερα εκπροσωπώ την εταιρεία καλλυντικών Coverderm, ως Μakeup Αrtist και International Makeup Trainer του brand και ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο για promo των προϊόντων της. Χάρη σε αυτά τα ταξίδια, γνώρισα πολλές και διαφορετικές κουλτούρες πολιτισμών, με αποτέλεσμα να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις για την δουλειά μου. Ασχολούμαι με όλα σχεδόν τα είδη μακιγιάζ (Βραδυνό, Νυφικό,Θεατρικό, Τηλεόρασης, Κινηματογράφου, Airbrush (αερογράφος), FaceκαιBodypainting.Μετά από πενταετή πείρα διδασκαλίας σε ιδιωτικές σχολές, πλέον τα τελευταία χρόνια πραγματοποιώ σεμινάρια μακιγιάζ στον επαγγελματικό μου χώρο, σε αυτούς που επιθυμούν να γίνουν
επαγγελματίες makeup artists καθώς και σε άτομα που απλά θέλουν να μάθουν να βάφονται σωστά.
Και επειδή πάντα μου αρέσει να μαθαίνω καινουργια πράγματα, από το 2015 εκπαιδεύτηκα και κάνω εφαρμογές ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών και επίσης εκπαιδεύω άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν την μέθοδο αυτή.
Η αγάπη μου για το μακιγιάζ και για τα καλλυντικά, με έκανε να κάνω ένα ακόμη βήμα στην επαγγελματική μου δραστηριότητα. Δημιούργησα το 2016 την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.emakeup.gr για να μπορώ να προσφέρω καλής ποιότητας αλλά οικονομικά προϊόντα μακιγιάζ σε όλες τις γυναίκες. Όραμά μου είναι όλες οι γυναίκες του κόσμου να εχουν αυτοπεποίθηση μαθαίνοντας έξυπνους και γρήγορους τρόπους να περιποιούνται τον εαυτό τους και το δέρμα τους.

Contact me

Web site            Facebook            Instagram

 

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα