Αλλαγή ώρας και πως μπορεί να επηρεάσει τους γάμους

|

9 Οκτωβρίου 2021, από Αλίκη Κορωναίου

Όπως είναι γνωστό το 2021 τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής ένωσης έπρεπε να αποφασίσουν ποια ώρα θα επιλέξουν. Την θερινή ή την χειμερινή. Έτσι όσες χώρες θα άλλαζαν ώρα τον Μάρτιο του 2021 θα κράταγαν την θερινή ώρα, ενώ όσες αλλάξουν ώρα τον Οκτώβριο του 2021 θα κρατήσουν την χειμερινή ώρα.

Όμως υπάρχει σύγχηση για το ποια ώρα πρέπει τελικά να κρατήσει η κάθε χώρα.

Στην Ελλάδα την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου θα γίνει ξανά αλλαγή ώρας και θα πρέπει να γυρίσουμε για άλλη μία φορά τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν τελικά θα κρατήσουμε την χειμερινή ώρα ή θα αλλάξουμε ξανά τα ρολόγια τον Μάρτιο του 2022.

Αυτό όμως πώς επηρεάζει τους γάμους;

Αν τελικά αλλάξουμε ξανά ώρα τον Μάρτιο του 2022, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Αν όμως κρατήσουμε την χειμερινή ώρα, τότε οι καλοκαιρινοί γάμοι θα “χάνουν” 1 ώρα φως. Έτσι λοιπόν ενώ φέτος το καλοκαίρι ένας γάμος στις 20:00 είχε φως μέχρι τις 21:00 παρά, αν κρατήσουμε την χειμερινή ώρα, τότε το 2022 ένας γάμος στις 20:00 θα έχει ήδη σκοτάδι.

Αν και θεωρώ προσωπικά πολύ δύσκολο να κρατήσουμε την χειμερινή ώρα λόγω τοποθεσίας και τουρισμού (αν και κρατάω μικρό καλάθι για να είμαι σίγουρη), καλό είναι η επιλογή ώρας για τους γάμους του 2022, να γίνεται και με αυτόν τον γνώμονα.

Έτσι λοιπόν, όταν θα επιλέγετε ώρα για τον γάμο σας (που όπως αναφέρει και το Bridal Diary Book, η επιλογή ώρας είναι πάρα πολλή σημαντική), να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας και την πιθανότητα να μην αλλάξει η ώρα τον Μάρτιο του 2022.

Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά σωστή οργάνωση και σκέψη!

Όπως και να έχει, την Τετάρτη 13/10/2021, ξεκινάμε τα  live μας και εκεί θα συζητήσουμε τα πάντα!

Φιλικά,

Αλίκη Κορωναίου

Για να κλείσεις το δικό σου Bridal Consulting, στείλε μήνυμα εδώ!

Για να μην χάνεις κανένα νέο, κάνε follow στο Instagram του Bridar Diary!

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα