Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νύφες στην προετοιμασία του γάμου τους

|

Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιπετωπίζουν οι νύφες στην προετοιμασία του γάμου τους, είναι η κατανομή ρόλων και αρμοδιοτήτων.

Εκ των πραγμάτων, ένας άνθρωπος από μόνος του δεν μπορεί να συντονίσει ένα τέτοιο event, χωρίς την βοήθεια επαγγελματία ή τουλάχιστον με την βοήθεια δικών του ανθρώπων.

Και όμως είναι τόσες πολλές οι λεπτομέρειες, που ακόμα και λίγες ώρες πριν το μεγάλο γεγονός, ακόμα ψάχνουν παραλήπτη.

Το αποτέλεσμα είναι μία νύφη, αρκετά εξαντλημένη και εκνευρισμένη να προσπαθεί να οργανώσει εκκρεμότητες και ανθρώπους ακόμα και λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει για την εκκλησία.

Όλα έχουν να κάνουν με την σωστή οργάνωση. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει την τελευταία μέρα.

Συγκεντρώστε από την αρχή της προετοιμασίας του γάμου σας, τις μικρες αυτές λεπτομέρειες που θα σας έρχονται κατά καιρούς στο μυαλό, σε ένα τετράδιο. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να βλέπετε αυτή την λίστα και δίπλα σε κάθε εκκρεμότητα θα σημειώνετε το όνομα ενός δικού σας προσώπου, που θα μπορέσει να φέρει εις πέρας αυτή την εργασία.

Έτσι πλησιάζοντας η ημέρα του γάμου, ένα μεγάλο μέρος των εκκρεμοτήτων θα είναι τακτοποιημένα και μάλιστα με όνομα υπευθύνου δίπλα!

Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο να οργανώνετε μόνη σας τον γάμο σας.

Όμως το 1ο βιβλίο στην Ελλάδα για την οργάνωση του γάμου, Bridal Diary Book και εγώ είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στο να τον οργανώσετε σωστά και ταυτόχρονα να απολαύσετε κάθε στιγμή αυτού του ταξιδιού.

 

Φιλικα,

Αλίκη Κορωναίου

Professional Photograher & Bridal Consultant

 

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα