Εσύ να κοιτάς μπροστά και άσε τους άλλους να….

|

24 Οκτωβρίου 2021, από Αλίκη Κορωναίου

Στα χτεσινά μου story στο Instagram, σας μίλησα για τις αλλαγές που βλέπουν τα ζευγάρια στον κοινωνικό αλλά και συγγενικό τους κύκλο, όταν ανακοινώνουν τον γάμο τους και ξεκινάνε την οργάνωση του.

Αυτό πικραίνει τα ζευγάρια και πιο πολύ τις νύφες καθώς εμείς οι γυναίκες είμαστε ευαίσθητες με αυτό το θέμα. Περιμένουμε πώς και πώς αυτή την διαδικασία και ότι θα έχουμε ανθρώπους δίπλα μας να χαίρονται με την χαρά μας αλλά στην πραγματικότητα η ματαίωση που βιώνουμε είναι μεγάλη!

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο όταν ένα ζευγάρι ανακοινώνει τον γάμο του αλλά σε κάθε μεγάλη αλλαγή και επιτυχία που συμβαίνει στην ζωή μας.

Βλέπετε, όταν είμαστε σε μη ενδιαφέρουσα για άλλους φάση της ζωής μας, κανείς δεν ασχολείται μαζί μας.

Όταν όμως ταράζουμε τα νερά με μία μεγάλη επιτυχία, όποια και να είναι αυτή, δυστυχώς έχουμε το παραπάνω φαινόμενο!

Στον δρόμο της ζωής μας, στον δρόμο που εμείς περπατάμε, θα έρθουν φορές που θα μας πετάξουν πέτρες, χώμα ή ακόμα και να μας κλείσουν τον δρόμο!

Ευτυχώς η ζωή έχει πολλά παρακλάδια και άλλους δρόμους που μπορούν να σε βγάλουν στον κεντρικό δρόμο ξανά αν αυτός μπλοκαριστεί.

Κάθε λοιπόν στεναχώρια, μπορεί να είναι ένα εμπόδιο στο δρόμο μας, αν εμείς σταματήσουμε να προχωράμε.

Μην σταματάς λοιπόν. Μην σταματάς στην πρώτη στεναχώρια. Μην βγαίνεις από τον δρόμο σου και μην αφήνεις κανέναν να σε βγάλει, ακόμα και αν το κάνει. Και αν σε βγάλει…στρίψε αριστερά ή δεξία, πέρνα το εμπόδιο και προχώρα.

Μην χαμηλώσεις τα μάτια σου από τον στόχο σου όποιος και να είναι αυτός. Από το να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, μέχρι το να γίνεις η πρώτη γυναίκα αστροναύτης που θα πατήσει στον Άρη!

Όχι μην το κάνεις αυτό. Και στο λέω εγώ αυτό που έχουν μπλοκάρει τον δρόμο μου πολλές φορές! Όταν χαμήλωσα τα μάτια, έμεινα στάσιμη για αρκετό καιρό…και τελικά έκανα κακό μονο σε μένα…

Αύριο ξεκινάει μία καινούργια εβδομάδα.

Θέλω λοιπόν, να σηκωθείς το πρωί και να κοιτάξεις τους στόχους σου με το κεφάλι ψηλά. Σταμάτα τα γιατί αυτό, γιατί εκείνο και ανέλαβε δράση !

Θα τα καταφέρεις όποιος και να είναι ο στόχος σου! Είμαι σίγουρη και πιστεύω σε σένα! Πίστεψε και εσύ λοιπόν σε σένα.

Και αν ο δρόμος σου έχει μπλοκαριστεί από χώμα ή πέτρες…πιάσε την σκούπα και καθάρισε τον!

Εξάλλου εμείς οι γυναίκες ξέρουμε από καλό σκούπισμα!

Σας περιμένω την Τετάρτη 27/10/2021, στο Girls Talk και θα συζητήσουμε τα πάντα!

Φιλικά,

Αλίκη Κορωναίου

Για να κλείσεις το δικό σου Bridal Consulting, στείλε μήνυμα εδώ!

Για να μην χάνεις κανένα νέο, κάνε follow στο Instagram του Bridar Diary!

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα