Block στο Facebook!

|

Γιάννης & Μαρία

Όλα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2018 όταν μου έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook, δεν με ενοχλούσε πολύ, έστελνε απλά να δει τι κάνω κ πως περνάω.
Ύστερα από περίπου έναν μήνα τον Δεκέμβριο λόγω ορμονικών θεμάτων και πολλών νεύρων όπου με διακατέχαν όποιος μου έστελνε μήνυμα απλά του πατούσα Block. Έτσι έστειλε και ο Γιάννης μήνυμα και τον μπλοκαρα.
Φεβρουάριο του 2019 μιλάω με έναν κοινό μας φίλο ο οποίος μου λέει…
Έρχομαι Θεσσαλονίκη με έναν φίλο μου,θες να βγούμε όλοι μαζί; Προφανώς και η απάντηση μου ήταν θετική.
Αφού βρισκόμαστε όλοι μαζί μπαίνοντας στο αμάξι εγώ σκαλωσα στον φίλο…έφταιγε το άρωμα του, το βλέμμα του πάντως κάτι έφταιγε…
Φτάνοντας στον προορισμό μας και βγαίνοντας από το αμάξι εγώ κατευθείαν πήγα και πήρα αγκαζε τον φίλο…
Αυτός με έσπρωχνε διότι νόμιζε ότι κάτι έτρεχε με τον κοινό μας φίλο.
Από πίσω μας ακούστηκε ο φίλος μας ο οποίος το πρώτο πράγμα που είπε ήταν…. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ … Εμείς γυρίσαμε και τον κοιτάξαμε και γελάσαμε…
Φτάνοντας στο μαγαζί και αφού έχουμε πιει από δύο ποτά ο καθένας, γύρισε ο Γιάννης και μου είπε….  “Εσύ…εμένα με έχεις μπλοκαρισμένο στο Facebook”
Με έλουσε κρύος ιδρώτας… Λέω εγώ;;; Αποκλείεται και κάνω τον σταυρό μου να μην τον βρω εκεί. Δυστυχώς οι προσευχές μου δεν έπιασαν κ όντως τον είχα μπλοκάρει…. Από εκεί λοιπόν ξεκίνησαν όλα… Βγήκαμε οι δύο μας , είπαμε τι ψάχνει ο καθένας και είδαμε πώς τα θέλω μας είναι κοινά.
Έτσι ξεκινήσαμε την σχέση μας, στους 3 μήνες σχέσης μου πρότεινε να μείνουμε μαζί…. Στους 10 αρραβωνιαστηκαμε και τον Ιούνιο του 2020 έγινε η πρόταση γάμου σε έναν γάμο στον οποίο ειμασταν καλεσμένοι.
Πλέον μετράμε αντίστροφα για τον γάμο μας.
5 Μήνες Ακόμα … I can’t wait anymore!
Υ.γ από όλο αυτό το συμπέρασμα που βγάλαμε ήταν ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από την μοίρα!
Αν θέλεις και η δική σου ιστορία να δημοσιευτεί στην στήλη του Bridal Diary, Love Stories, στείλε μας την ιστορία σου στο e-mail: contact@bridaldiary.gr 
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα