Οργάνωση γάμου: Νωρίς ή τελευταία στιγμή;

|

4 Σεπτεμβρίου 2021, από Αλίκη Κορωναίου

Όταν ήμασταν μικρά παιδιά, οι γονείς μας έλεγαν να ετοιμάσουμε την τσάντα μας για το σχολείο από το προηγούμενο βράδυ. Ο λόγος ήταν για να μην τρέχουμε την άλλη ημέρα πανικόβλητα! Αυτοί ήξεραν το γιατί και ας βαριόμασταν να το κάνουμε.
Παρόλα αυτά όσες το κάναμε (κάποιες φορές ομολογώ όχι πάντα!) βλέπαμε τα οφέλη την επόμενη μέρα. Ξυπνάγαμε στην ώρα μας, ντυνόμασταν αμέσως και όλα κυλούσαν ήρεμα. Τις μέρες όμως που δεν προετοιμαζόμασταν από το προηγούμενο βράδυ, τρέχαμε τελευταία στιγμή να ετοιμάσουμε την τσάντα μας και σχεδόν πάντα κάτι ξεχνάγαμε. Και εντάξει  στο Δημοτικό…Όταν όμως ήμασταν Γυμνάσιο ή Λύκειο, αντιμετωπίζαμε προβλήματα!

Η σωστή οργάνωση για ένα event όπως ο Γαμος είναι το Α και το Ω!
Πότε να ξεκινήσω την προετοιμασία του γάμου μου;..είναι η ερώτηση που μου κάνουν πολύ συχνά! Και εγώ πάντα απαντώ…Μα φυσικά τώρα!

Σίγουρα μπορεί να αντιμετωπίσετε μεγάλες αντιστάσεις από τους οικείους σας αν ξεκινήσετε 1 με 1,5 χρόνο πριν. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Παλιά η οργάνωση του γάμου ήταν απλή! Όλος ο γάμος ήταν η τελετή, χωρίς δεξίωση και με νυφικό δανεικό από άλλη νύφη. Δεν υπήρχαν προετοιμασίες την ημέρα του γάμου και ολα ήταν πιο απλά.

Η οργάνωση ενός γάμου την σημερινή εποχή έχει πολλές παραμέτρους και εμπλέκονται πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι. Επίσης χρειάζεται να αφιερώνετε χρόνο καθημερινά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι, ότι πάντα προκύπτουν καθυστερήσεις, απρόοπτα και άλλα πολλά που δεν φαντάζεστε!

Το ερώτημα λοιπόν είναι τι είδους νύφη θέλετε να είστε! Ήρεμη και να απολαύσετε την κάθε στιγμή ή αγχωμένη και μη έχοντας τον έλεγχο της οργάνωσης του γάμου σας;

Πρέπει λοιπόν να επιλέξετε: Θα ξεκινήσετε την οργάνωση του γάμου σας νωρίς  ή την τελευταία στιγμή;

Εγώ πάντως σας έχω όλα τα εργαλεία για την σωστή οργάνωση του γάμου σας και θα τα βρείτε στο τέλος αυτού του άρθρου!

Η τελική απόφαση όμως είναι δική σας!

Φιλικά,

Αλίκη Κορωναίου

Για να κλείσεις το δικό σου Bridal Consulting, στείλε μήνυμα εδώ!

Για να μην χάνεις κανένα νέο, κάνε follow στο Instagram του Bridar Diary!

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα