Τι 50, 100, 200, 400…

|

17 Μαϊου 2021

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν οι πρώτες ανακοινώσεις σχετικά με τα μέτρα στους γάμους. Μάλιστα κυκλοφόρησαν αρχικά κάποια δημοσιεύματα χωρίς όριο ατόμων, τα οποία και ανακλήθηκαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη σύγχυση στα ζευγάρια που περιμένουν με αγωνία να μάθουν τι θα γίνει με τον γάμο τους.

Από τον Σεπτέμβριο 2020 που ξεκίνησαν τα lives της φετινής σεζόν στο Instagram  μέχρι και τον Απρίλιο 2021 που ολοκληρώθηκαν, επισήμαινα συνέχεια σε όσες κοπέλες πρόκειται να ντυθούν νύφες, ότι το πιο σημαντικό από όλα, σε όλο αυτό το ταξίδι, είναι ο άνθρωπος που θα πορευτούν μαζί.

Όλα έχουν να κάνουν με το πού κοιτάει κανείς. Προς τα πού έχει στραμμένη την προσοχή του. Όταν αυτό είναι ξεκάθαρο, σταματάει και η σύγχυση. Γιατί, όσον αφορά τον γάμο (ναι…θέλουμε όλες λίγο πολύ ένα μεγάλο πάρτι), χωρίς τον γαμπρό, γάμος δεν υφίσταται. Δεν κάνουν τα άτομα τον γάμο. Δεν κάνουν οι καλεσμένοι τον γάμο. Και θα σας  αναλύσω τι εννοώ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις θα υπάρχει ένα ανώτατο όριο 100 ατόμων. Έστω, ότι ξεκινήσει έτσι και ξαφνικά αλλάξει πάλι σε 50, 20 ή 30 άτομα τότε τι θα γίνει; Θα υπάρξει πάλι πανικός, στενοχώρια και ο κακός χαμός.

Όμως όταν όλα είναι ξεκάθαρα, τίποτα μα τίποτα δεν μας κλονίζει. Τα τελευταία δύο χρόνια μας έδειξαν ξεκάθαρα, ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, πέρα από τα θεμελειώδη πράγματα στη ζωή μας.

Δείτε τη ζωή με άλλο μάτι. Και ο γάμος, η προετοιμασία αυτού είναι κομμάτι της ζωής και δεν θα πρέπει να επηρεάζεται απο εξωγενείς παράγοντες.

Πατήστε delete στις σκέψεις, πόσα άτομα θα παρευρίσκονται, θα έχει μουσική ή όχι, θα επιτρέπονται οι χοροί ή όχι κλπ

Δημιουργήστε πλάνα για να ξέρετε τι ενέργειες θα κάνετε ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν και απολαύστε όλο το ταξίδι, όχι για τον προορισμό, αλλά γιατί έχετε τον καλύτερο συνοδοιπόρο της ζωής σας. Τον άνθρωπό σας.

Φιλικά,

Αλίκη Κορωναίου

Για να μην χάνεις κανένα νέο, κάνε follow στο Instagram του Bridar Diary!

 

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα