Πλήρης οδηγός προετοιμασίας γάμου

Bridal Diary

Αυτό που θα βρεις μέσα στο bridal diary, δεν θα το βρεις πουθενά αλλού. Όλη η προετοιμασία και η οργάνωση του γάμου σου σε ένα ημερολόγιο, όλα μαζεμένα και με την σειρά. Από την ώρα που θα πεις το “Ναι” και μέχρι και το ταξίδι του μέλλιτος το bridal diary και εγώ θα είμαστε δίπλα σου για να οργανώσεις τον γάμο σου με επιτυχία και πάνω από όλα για να είσαι ήρεμη την μεγάλη μέρα.

Στο οδηγό ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξεις, θα βρεις ότι χρειάζεσαι για τον γάμο σου. Χρονοδιαγράμματα, διαχείριση budget, πως να επιλέξεις τους κατάλληλους επαγγελματίες, οργάνωση γάμου, tips , τι να προσέξεις την ημέρα του γάμου αλλά και μία εβδομάδα πριν και γενικά βήμα – βήμα όλης σου τις προετοιμασίας.

Θα βρεις επιλεγμένους επαγγελματίες, οι οποίοι αγαπούν πολύ το επάγγελμα τους και έχουν τον γάμο σου, σαν προτεραιότητα! Η ομάδα του bridal diary αποτελείται από Φωτογράφους, Βιντεογράφους, Wedding planners, Make up artist , Hair stylist, Σχεδιάστρια μόδας, DJ, Φωτιστές και επαγγελματίες για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σου (μπομπονιέρες, προσκλητήρια κλπ)

Αλλά σε όλο αυτό δεν είσαι μόνη! Έχεις εμένα, που μπορείς να με συμβουλεύεσαι και να σε βοηθάω για να οργανώσεις τον γάμο σου για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Είμαι δίπλα σου 24/7, για να σου λύσω όλες σου τις απορίες! Και μην ξεχνάς! Εσύ παντρεύεσαι για πρώτη φορά! Εγώ “κάθε” Σαββατοκύριακο! Οπότε…. μπορώ να σε βοηθήσω σε ότι χρειαστείς, γιατί θέλω να είσαι η πιο όμορφη νύφη στον πιο τέλειο γάμο της χρονιάς!

Κλείσε το πακέτο σου σήμερα!