Όροι και προϋποθέσεις

Bridal Diary

Όροι Χρήσης

To BRIDAL DIARY μέσω του διαδικτυακού τόπου www.bridaldiary.gr παρέχει στον επισκέπτη/χρήστη του διαδικτύου τη δυνατότητα να ενημερωθεί σχετικά με την εταιρία της, καθώς και με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει και να προβεί σε χρήση των σελίδων και των προσφερόμενων υπηρεσιών. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Χρήσεως.Η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου συνιστά την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσεως, οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του. Σε περίπτωση διαφωνίας με τους Όρους Χρήσεως, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να εγκαταλείψει τον διαδικτυακό τόπο και να μην προβεί σε περαιτέρω χρήση του.

Ο επισκέπτης/χρήστης του διαδικτυακού τόπου www.bridaldiary.gr έχει μελετήσει, κατανοήσει και αποδεχθεί πλήρως τους κατωτέρω όρους και αναγνωρίζει ότι δεσμεύεται από αυτούς σε κάθε επίσκεψή του σε αυτόν. Το BRIDAL DIARY έχει δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες όρους, ανακοινώνοντας τις εκάστοτε τροποποιήσεις μέσω του διαδικτυακού της τόπου. Μετά από την ανακοίνωση της εκάστοτε τροποποιήσεως, η χρήση του διαδικτυακού τόπου λογίζεται ως αποδοχή της εν λόγω τροποποιήσεως.

Α. Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας
Όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου του Bridal Diary, της  πλατφόρμας του Bridal Diary και του Bridal Diary Book, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικώς αλλά όχι περιοριστικώς, εμπορικών σημάτων, διακριτικών τίτλων, κειμένων, ειδήσεων, φωτογραφιών, εικόνων, παρεχόμενων υπηρεσιών, ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο BRIDAL DIARY και διέπεται από τις σχετικές εθνικές και διεθνείς διατάξεις,  περί Πνευματικής και Εμπορικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση προστατευόμενα δικαιώματα τρίτων.Ως εκ τούτου, απαγορεύεται χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του BRIDAL DIARY, η εν όλω ή εν μέρει τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση ή με άλλον τρόπο χρήση του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου ακόμα και αυτού της prive πλατφόρμας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.  Επιπλέον απαγορεύεται, η μεμονωμένη αλλά ακόμα και ολοκληρωμένη αντιγραφή, εκτύπωση ή αποθήκευση όλων των ανωτέρων στοιχείων, κειμένων, περιεχομένου, ακόμα και του περιεχομένου της πλατφόρμας και του βιβλίου, για προσωπική χρήση του επισκέπτη, ή ακόμα και για αναμετάδωση και πληροφόρηση σε άτομα, φυσικά πρόσωπα και μη που δεν έχουν αγοράσει τις υπηρεσίες του BRIDAL DIARY.
Β. Συμπεριφορά χρηστών
Η χρήση του διαδικτυακού τόπου www.bridaldiary.gr πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση από τρίτους. Οι επισκέπτες/χρήστες του διαδικτυακού τόπου οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία περι Πνευματικής ιδιοκτησίας και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά που δύναται να έχει επιπτώσεις σε άλλους επισκέπτες/χρήστες και να προκαλέσει βλάβη ή δυσλειτουργία στον διαδικτυακό τόπο και κατ’ επέκταση στην BRIDAL DIARY.Σε περίπτωση που η εταιρία εμπλακεί σε οποιαδήποτε αντιδικία ή κληθεί να καταβάλει σε τρίτους οποιουδήποτε είδους αποζημίωση, για λόγους που οφείλονται στην παράβαση των υποχρεώσεων του επισκέπτη/χρήστη, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να αποζημιώσει εξ αυτού του λόγου την εταιρία.
Γ. Σύνδεση με διαδικτυακούς τόπους τρίτων
Μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners), οι επισκέπτες/χρήστες είναι δυνατόν να διοδευθούν μέσω του  www.bridaldiary.gr σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Το περιεχόμενο των διαδικτυακών αυτών τόπων διαμορφώνεται με αποκλειστική ευθύνη των ιδιοκτητών τους. Το BRIDAL DIARY δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, την ορθότητα, νομιμότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και ακρίβεια των πληροφοριών, ούτε για την ποιότητα και τις ιδιότητες των προϊόντων ή υπηρεσιών, τα οποία διατίθενται από τους ανωτέρω διαδικτυακούς τόπους. Η παραπομπή σε άλλους διαδικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση και μόνο των επισκεπτών/χρηστών και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί κάποια μορφής δέσμευση ή εγγύηση ή παρότρυνση ή επιδοκιμασία της εταιρίας, είτε για το περιεχόμενο είτε για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.
Δ. Περιορισμός ευθύνης
To BRIDAL DIARY  χωρίς να εγγυάται και συνεπώς χωρίς να ευθύνεται, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον διαδικτυακό τόπο www.bridaldiary.gr να είναι πλήρεις, ακριβείς, επίκαιρες και σαφείς. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, το BRIDAL DIARY δεν ευθύνεται για λάθη, παραλείψεις, ή οποιεσδήποτε ελλείψεις που αφορούν στις πληροφορίες, για καθυστερήσεις ή διακοπές ή αδυναμία μεταδόσεως των πληροφοριών ή για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον επισκέπτη/χρήστη λόγω της χρήσεως αυτών των πληροφοριών.Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστά οικονομική, νομική ή άλλη συμβουλή, παρότρυνση ή προτροπή για τη διενέργεια οποιαδήποτε επενδυτικής ή άλλης πράξεως και το BRIDAL DIARY ουδεμία ευθύνη φέρει για τη χρήση του διαδικτυακού τόπου από τους επισκέπτες/χρήστες, οι οποίοι ενεργούν με βάση την ιδιωτική τους βούληση.

Το BRIDAL DIARY δεν φέρει καμία ευθύνη, για την διαθεσιμότητα, την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και συμπεριφοράς των επιλεγμένων επαγγελματιών που προβάλλονται στην πλατφόρμα του BRIDAL DIARY.

Ε. Ασφάλεια του διαδικτυακού τόπου
Πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο παρέχεται με πρωτοβουλία του επισκέπτη/χρήστη και όχι του BRIDAL DIARY.Ο επισκέπτης/χρήστης του διαδικτυακού τόπου είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό (π.χ. προσωπικό υπολογιστή), λογισμικό, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό καθώς και οποιαδήποτε υπηρεσία που είναι αναγκαία για να αποκτά πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο. Ο χρήστης είναι επίσης υπεύθυνος για την προστασία του συστήματός του από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό.

To BRIDAL DIARY έχει λάβει, στο μέτρο του δυνατού, όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του διαδικτυακού τόπου από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό και ελέγχει με συστήματα ασφαλείας την πρόσβαση στις ιστοσελίδες για την αποτροπή επιθέσεων και άλλων μη επιτρεπόμενων ενεργειών, δεν εγγυάται όμως ότι το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου είναι ελεύθερο ιών, λαθών και άλλων επιζήμιων στοιχείων και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον ως άνω εξοπλισμό του χρήστη, στο λογισμικό ή στα αρχεία του, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία που μπορεί ο χρήστης να υποστεί από τις ανωτέρω αιτίες.

Στ. Προσωπικά Δεδομένα
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του διαδικτυακού μας τόπου διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσεως καθώς και από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων , τα οριζόμενα στο Ελληνικό Δίκαιο (Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και τις διατάξεις κανονιστικού χαρακτήρα) και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr) και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (EE 2016/679).

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ζ. Όροι χρήσης και προυποθέσεις του BRIDAL DIARY από τα μέλη
Τα μέλη του BRIDAL DIARY , οφείλουν να τηρούν τις προυποθέσεις και τους όρους του κάθε πακέτου – αγοράς που έχουν επιλέξει. Η προσωπική επικοινωνία του κάθε μέλους με τον συντονιστή του BRIDAL DIARY , θα πρέπει να γίνεται βάση του προγραμματισμού και του προγράμματος που έχει αποφασιστεί και από τους δύο συμβαλλόμενους (μέλος και συντονιστής). Το πρόγραμμα θα βγαίνει μετά από κοινή απόφαση των δύο πλευρών και θα πρέπει να τηρείται αυστηρά στην ημέρα και στην ώρα που έχει ορισθεί.  Αν το μέλος δεν είναι συνεπής στο πρόγραμμα που έχει ορισθεί, χάνει το δικαίωμά του για την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα και έχει δικαίωμα χρήσης του ξανά την αμέσως επόμενη ημερομηνία και ώρα που έχει συμφωνηθεί από την αρχή της διαδικασίας. Αν ο συντονιστής για κάποιο λόγο, δεν μπορεί να είναι συνεπής στο πρόγραμμα που έχει οριστεί, τότε είναι υποχρεωμένος να καλύψει αυτή την ημερομηνία που έχει χαθεί σε μέρα και ώρα που να εξυπηρετεί το μέλος. Τα παραπάνω ισχύουν τόσο για ραντεβού μέσω e-mail αλλά και για φυσικά ή μέσω skype ραντεβού.Ο τροπος της γραπτής επικοινωνίας θα γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο και θα αποστέλλεται με την μορφή φόρμας στα μέλη. Η διάρκεια των live συναντήσεων μέσω skype ή σε με άμεση προσωπική επαφή είναι 45 λεπτά της ώρας. Οποιαδήποτε επικοινωνία πέρα από την προβλεπόμενη που ορίζεται από το πρόγραμμα και από το πακέτο αγοράς υπόκειται σε χρεώσεις που θα γνωρίζει το μέλος από πριν.Οποιαδήποτε αποστολή φωτογραφιών γίνεται από τα μέλη στον συντονιστή του BRIDAL DIARY, στα πλαίσια επικοινωνίας μαζί του, γίνεται με ευθύνη του μέλους. Οι φωτογραφίες δεν θα αποθηκεύονται και θα διαγράφονται αυτομάτως από το BRIDAL DIARY, οπότε αν χρειαστεί θα πρέπει να αποστέλλονται εκ νέου από το μέλος. Απαγορεύεται στα μέλη η διακίνηση των πληροφοριών των κειμένων του BRIDAL DIARY, της πλατφόρμας, του βιβλίου, αλλά και της απευθείας επικοινωνίας του μέλους με τον συντονιστή, σε τρίτα πρόσωπα φυσικά ή μη, που δεν έχουν το δικαίωμα χρήσης. Κάθε παράβαση διώκεται ποινικά. Οι εκπτώσεις στους επιλεγμένους επαγγελματίες, δίνονται μόνο στα μέλη που έχουν αγοράσει την εν λόγω υπηρεσία.  To BRIDAL DIARY δεν έχει ουδεμία ευθύνη, για τα ποσοστά των εκπτώσεων, την διαθεσιμότητα και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών από τους επιλεγμένους επαγγελματίες, όπως επίσης για την συμπεριφορά των ιδίων. Η επιλογή των υπηρεσιών από τους επιλεγμένους επαγγελματίες καθώς και η επιλογή των ιδίων, γίνεται με αποκλειστική και μόνο ευθύνη των μέλων. Οι εκπτώσεις των επιλεγμένων επαγγελματιών, γίνονται βάση της παροχής υπηρεσιών του εκάστοτε επαγγελματία και όχι σε προϊόντα. Παρόλα αυτά είναι στην διακριτική ευκαίρια του κάθε επαγγελματία για περαιτέρω εκπτώσεις.  Το BRIDAL DIARY δεν κάνει καμία επιστροφή χρημάτων. 

Η παρούσα σύμβαση χρήσεως διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο, αρμόδια δε δικαστήρια για την ερμηνεία των παρόντων όρων καθώς και για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς προκύψει από την παρούσα σύμβαση χρήσεως ορίζονται αποκλειστικά τα δικαστήρια της Αθήνας.
Εάν κάποιος όρος από τους παρόντες κριθεί αντίθετος προς τον νόμο, και ως εκ τούτου άκυρος ή ακυρώσιμος, παύει να ισχύει χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των υπόλοιπων όρων

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα