Σεμινάρια & Bridal Consulting

Bridal Diary

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & CONSULTING

Στα σεμινάρια και στις υπηρεσίες consulting του Bridal Diary, απαιτείται προεξόφληση προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να κάνει χρήση αυτών.

Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται.

BRIDAL CONSULTING

Αν σε περίπτωση προγραμματισμένου ραντεβού, ο ενδιαφερόμενος δεν παραστεί, η αμοιβή δεν επιστρέφεται και ο ενδιαφερόμενος χάνει την δυνατότητα να κάνει χρήση των ωρών που έχει αγοράσει.

Αν σε περίπτωση προγραμματισμένου ραντεβού, ο ενδιαφερόμενος ενημερώσει 48 ώρες πριν ότι δεν μπορεί να παραστεί για λόγους ανωτέρας βίας, τότε μπορεί να κάνει χρήση των ωρών που έχει αγοράσει σε ημέρες και ώρες που εξυπηρετούν την κα Κορωναίου Αλίκη και εντός 30 ημερών από την ημερομηνία του αρχικού ραντεβού. Αν ο ενδιαφερόμενος δεν μπορεί στις ημέρες και ώρες που θα του προγραμματιστούν ή περάσουν 30 ημέρες από το αρχικό προγραμματισμένο ραντεβού, τότε ο ενδιαφερόμενος χάνει την δυνατότητα να κάνει χρήση των ωρών που έχει αγοράσει και η αμοιβή δεν επιστρέφεται.

ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

Παράταση του προβλεπόμενου χρόνου δεν γίνεται.

Αν ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί, να γίνει παραταση του προβλεπόμενου χρόνου που του αναλογεί, τότε θα πρέπει να προβεί σε εκ νέου αγορά του σεμιναρίου που τον ενδιαφέρει.

LIVE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Αν το σεμιναρίο λαμβάνει χώρα, σε συγκεκριμένη ημερομηνία, μέρος, με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και ο ενδιαφερόμενος δεν παραστεί, επιστρέφεται το 50% των χρημάτων που έχει καταβάλει εφόσον ενημερώσει τηλεφωνικά και με e-mail  για την μη προσέλευση του 24 ώρες πριν το προγραμματισμένο σεμινάριο. Μετά το χρονικό περιθώριο αυτό, το ποσό δεν επιστρέφεται.

BRIDAL DIARY BOX THE ONE

Με την αγορά του Bridal Diary box THE ONE , η χρήση της 1 ώρας δωρεάν Bridal Consulting με την κα Κορωναίου Αλίκη, πρέπει να γίνει εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος.

Μετά το πέρας των 30 ημερών, δεν μπορεί να γίνει χρήση του δώρου.

Αν έχει προγραμματιστεί ραντεβού και ο ενδιαφερόμενος το ακυρώσει, τότε χάνει την δυνατότητα να κάνει χρήση του δώρο του.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

Χρηματικά ποσά που έχουν προκύψει, από υπηρεσίες σεμιναρίων και bridal consulting δεν ανταλλάσονται με προϊόντα.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα