Προφίλ

Bridal Diary
Αλίκη Κορωναίου

Σαν φωτογράφος γάμου γνωρίζω από πρώτο χέρι, τι συμβαίνει σε έναν γάμο από την αρχή μέχρι το τέλος.

Γνωρίζω τι χρειάζεται για να πάνε όλα τέλεια, τι πρέπει να προσέξει μία νύφη σε όλη την προετοιμασία του γάμου της, πώς μια γυναίκα μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφη από ότι είναι, τι είναι αυτό που μπορεί να προετοιμάσει μία νύφη κατάλληλα από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά και τι μπορεί να συμβεί από επαγγελματία σε επαγγελματία.

Βλέπετε εγώ “παντρεύομαι” κάθε Σαββατοκύριακο, οπότε γνωρίζω καλά τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει έναν γάμο απόλυτα επιτυχημένο. Όσες νύφες με έχουν επιλέξει για φωτογράφο του γάμου τους, είχαν την ευκαιρία να με έχουν και προσωπικό τους σύμβουλο, σε όλη την προετοιμασία τους. Γιατί πρωταρχικός σκοπός μου ήταν να έχω νύφες χαρούμενες και χαλαρές την μεγάλη μέρα.

Δεν ήταν λίγες φορές που είχαν επικοινωνήσει άλλες κοπέλες οι οποίες μου έλεγαν “Αχ μακάρι να σε είχαμε στον γάμο μας….ήταν όλα τόσο αγχωτικά και χαοτικά μέσα σε όλο αυτό το άγνωστο”

Έτσι λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα και έγραψα το Bridal Diary book!

Όμως η ιδέα δεν σταμάτησε στο βιβλίο που μπορεί να λύσει τα χέρια κάθε νύφης, που θέλει να οργανώσει μόνη της τον γάμο της.

Η ιδέα προχώρησε ακόμα παρακάτω γιατί μπορώ να είμαι η προσωπική της σύμβουλος σε όλη την προετοιμασία του γάμου της και να την βοηθήσω βήμα – βήμα οργανώνοντάς τον σωστά αλλά και κάνοντας τις σωστές επιλογές.

Σκοπός μου είναι, να είναι χαρούμενη και χαλαρή την μεγάλη μέρα…την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της! Και εγώ θέλω να είμαι δίπλα της σε αυτό το ταξίδι έτσι ώστε την επομένη μέρα του γάμου της να πει ήταν όλα τέλεια και απόλαυσα όλο αυτό το μαγικό ταξίδι!