Τι είναι το bridal diary

Bridal Diary

Τι είναι το Bridal Diary

Το Bridal Diary  σου παρέχει την δυνατότητα να έχεις τον προσωπικό σου σύμβουλο οργάνωσης γάμου σε όλη την προετοιμασία του γάμου σου, εξατομοικευμένα, για σένα που ετοιμάζεσαι να παντρευτείς και νιώθεις λίγο χαμένη, αλλά ταυτόχρονα θέλεις να τα οργανώσεις όλα τέλεια! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η αμεσότητα της επικοινωνίας σε όλη την προετοιμασία του γάμου σου, έχει δημιουργηθεί για σένα!

Σαν μέλος του Bridal Diary θα αποκτήσεις έναν έντυπο οδηγό με πάνω από 70 σελίδες για όλη την προετοιμασία και την οργάνωση του γάμου σου βήμα – βήμα. Αυτός ο οδηγός είναι διαφορετικός, διότι έχει γραφτεί από την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια, ως φωτογράφος γάμου. Αυτή ειναι η διαφορετικότητά του. Μέσα λοιπόν στον bridal δεν θα βρεις συμβουλές τι ταιριάζει με τι. Αλλά πραγματικά τι πρέπει να προσέξεις στον γάμο σου, σε έναν έντυπο οδηγό με πάνω από 70 σελίδες για όλη την προετοιμασία και την οργάνωση του γάμου σου βήμα – βήμα, για το τι να προσέξεις, πώς να διαχειριστείς το budget σου πιο σωστά, πώς να επιλέξεις τους κατάλληλους επαγγελματίες για σένα, τι να αποφύγεις και ένα σωρό άλλες πληροφορίες οι οποίες θα σου φανούν χρήσιμες σε αυτό σου το ταξίδι. Επίσης θα αποκτήσεις εκπτώσεις και παροχές σε επιλεγμένους επαγγελματίες, προσφορές και φυσικά μην ξεχνάς εμένα ως προσωπικός σύμβουλος οργάνωσης γάμου!

 

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Bridal Diary πραγματικά ξεχωριστό;

Αυτό όμως που κάνει το bridal diary ξεχωριστό, δεν είναι τόσο ο οδηγός του. Αλλά το ότι,  με το που γίνεσαι μέλος του, αυτομάτως εγώ, γίνομαι και προσωπικός σου σύμβουλος για την οργάνωση του γάμου σου. Τι σημαίνει αυτο; Σημαίνει, ότι οργανώνουμε μαζί τον γάμο σου. Είναι δηλαδή σαν να καθόμαστε δίπλα – δίπλα στον καναπέ και σε συμβουλεύω, πώς να κάνεις τι, τι να προσέξεις και είμαι εκεί για να σου λύσω όλες σου τις απορίες!  Σκοπός μου είναι, ακόμα και αν δεν είμαι η φωτογράφος σου, να είμαι αυτή η οποία θα είναι πραγματικά δίπλα σου, σε όλη την προετοιμασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάθε μέλος έχει τον δικό του φάκελο για τον γάμο του και η οργάνωση του γάμου του γίνεται εξατομικευμένα πάνω στην κάθε νύφη. Η κάθε νύφη έχει τον δικό της χρόνο να ζητήσει συμβουλες, να δεχτεί βοήθεια και οργάνωση για τον γάμο της και αυτό όχι μόνο για μία ερώτηση ή για μία φορά. Αλλά για όλη την διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου της!

Πώς λειτουργεί το Bridal Diary

Bronze member

Το Bronze πακέτο, ειναι το βασικό πακέτο του Bridal. Εκεί έχεις πρόσβαση, σε προσφορές και στο blog, αλλά όχι στον οδηγό. Έχεις όμως την δυνατότητα να κάνεις 2 skype μαζί μου, για να σε βοηθήσω στην προετοιμασία του γάμου σου και να σου δώσω κάποιες συμβουλές για να προσέξεις, σε όλο αυτό το ταξίδι!

Silver member

Το Silver πακέτο, είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Αποκτάς όλο τον έντυπο οδηγό του bridal,  έχεις εκπτώσεις σε όλους τους επιλεγμένους επαγγελματίες του bridal, όπου με συγκεκριμένο κουπόνι που θα σου δωθεί από εμένα μπορείς να παρεις την έκπτωση σου.

Eχεις την δυνατότητα να έχεις απευθείας επικοινωνία μαζί μου, με ένα e-mail κάθε 15 μέρες και με ένα skype πριν το γάμο σου! Έτσι μπορούμε να οργανώσουμε τον γάμο σου βήμα – βήμα και να ειμαι διπλα σου, σε όλα τα βήματα σου! Επίσης σαν Silver member, έχεις πρόσβαση σε διάφορες προσφορές που θα ανακοινώνονται μέσα από το blog ή από το newsletter που θα μαθαίνεις πρώτη, πριν ανακοινωνθούν στο blog του Bridal!

Golden member

Με το Golden πακέτο τα έχεις όλα!Αποκτάς όλο τον έντυπο οδηγό του bridal, έχεις εκπτώσεις σε όλους τους επιλεγμένους επαγγελματίες του Bridal, όπου με συγκεκριμένο κουπόνι που θα σου δωθεί από εμένα μπορείς να παρεις την έκπτωση σου. Eχεις την δυνατότητα να έχεις επικοινωνία μαζί μου μέσω e-mail κάθε εβδομάδα αλλά και επικοινωνίες έκτακτης ανάγκης μέσω viber!!! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι; Όπου πας, είμαι και εγώ μαζί σου! Έχεις επίσης 1 συνάντηση μαζί μου κάθε μήνα μέσω skype και έχεις πρόσβαση σε διάφορες προσφορές που θα ανακοινώνονται μέσα από το blog ή από το newsletter που θα μαθαίνεις πρώτη, πριν ανακοινωνθούν στο blog του Bridal, πριν ακόμα και από τα Silver member, αλλά θα έχεις πρόσβαση και σε άλλες προσφορές, που θα έχουν μόνο τα Golden & Platinum Member!

Τέλος, αυτό που έχει το Golden και το Platinum member που δεν έχει κανένα άλλο member, είναι το personal reminder! Τι είναι αυτό; Θα έχεις την προσωπική σου γραμματέα!!!! Η προσωπική σου γραμματέας, θα σου θυμίζει πράγματα και θα παρακολουθεί το χρονοδιάγραμμά σου, για να σε οργανώνει και να έχεις χρόνο και για άλλες ασχολίες!!!

Platinum member

Με τo Platinum πακέτο έχεις και το bridal αλλά και την οργάνωση όλου του γάμου σου από εμάς!

Τι σημαίνει αυτο; Έχεις όλες τις παροχές του Golden member αλλά με απεριόριστη επικοινωνία μέσω e-mail και απεριόριστες συναντήσεις από κοντά! Έχεις personal reminder (προσωπική γραμματέα), εκπτώσεις σε όλους τους επιλεγμένους επαγγελματίες του Bridal, όπου με συγκεκριμένο κουπόνι που θα σου δωθεί από εμένα μπορείς να παρεις την έκπτωση σουκαι έχεις πρόσβαση σε προσφορές που θα έχουν μόνο τα Platinum member αλλά και σε προσφορές που θα έχουν όλα τα μέλη.

Αυτό που έχει το Platinum που δεν έχει κανένα άλλο member , είναι ότι οργανώνουμε εμείς όλο το γάμο σου!!! Το bridal diary και οι επιλεγμένοι επαγγελματίες του, θα αναλάβουν την παραμικρή λεπτομέρεια και την οργάνωση όλου του γάμου σου! Και φυσικά έχεις ένα δώρο από εμένα αξίας 250 ευρώ, όπου αυτομάτως αποκτάς πρόσβαση στο Golden πακέτο με τα προνόμια του Platinum. Αυτο σημαίνει ότι αν έχεις ήδη κάνει εγγραφή σε κάποιο άλλο πακέτο, το bridal σου επιστρέφει τα χρήματα σου πίσω, ή αν επιλέξεις κατευθείαν το Platinum πακέτο έχεις έκπτωση 250,00 ευρώ!

Πώς μπορώ να γίνω bridal member;

Αρχικά επιλέγεις ποιο πακέτο θέλεις! Ένα από τα 3 πακέτα θα καλύπτει τις ανάγκες σου! Μπορείς να κάνεις αναβάθμισή σε μεγαλύτερο πακέτο προς τα πάνω ανα πάσα στιγμή! Οπότε μπορείς να ξεκινήσεις απο το Bronze  για αρχή! Είμαι σίγουρη ότι σύντομα, θα επιλέξεις κάποιο πιο μεγάλο πακέτο!

Κάνεις login με user name και password και βάζεις τα πραγματικά σου στοιχεία για να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σου.

Η καταθεση του ποσού γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό και λαμβάνεις στο e-mail σου την απόδειξή σου!

Μόλις εγγκριθεί η κατάθεσή σου, είσαι πλέον επίσημα bridal member όπου έχουμε και την πρώτη επικοινωνία μαζί!

Σε πόσο χρόνο από την αγορά του πακέτου μου έχω πρόσβαση στα προνόμια του bridal diary;

Εντός 48 ωρών από την κατάθεσή σου, ενεργοποιείται η συνδρομή σου. Χρειάζομαι 48 ώρες σε περίπτωση που η κατάθεσή γίνει από άλλη τράπεζα, μέχρι να φανεί η πληρωμή στο σύστημά μας.

Διαφορετικά, γίνεται σε λιγότερο απο 12 ώρες!

Μόλις γίνω bridal member πώς ξεκινώ;

Μολις γίνεις bridal member, επικοινωνώ μαζί σου, για να φτιάξω τον δικό σου φάκελο αναλογα με το πακέτο που έχεις αγοράσει. Λαμβάνεις τον έντυπο οδηγό οργάνωσης γάμου, ενημερωτικό υλικό και οδηγίες για το πώς να ξεκινήσεις. Η επικοινωνία σε αυτό το σημείο είναι απεριόριστη, προκειμένου να σου λυθούν όλες οι απορίες για το πώς λειτουργεί και για να εκμεταλευτείς πλήρως τις παροχές σαν μελος του Bridal!

Αν έχω τεχνικές δυσκολίες με ποιον μπορώ να μιλήσω;

Αν αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο support@bridaldiary.gr για να σε βοηθήσουμε! Ούτως η άλλως η επικοινωνία μας στην αρχή είναι απεριόριστη μέχρι να μπορείς να απολαμβάνεις τα προνόμια του bridal diary!

Αν είμαι διστακτική για το bridal diary, πώς μπορώ να μάθω κάποια πράγματα παραπάνω, χωρίς να γίνω μέλος;

Όπως ξέρεις το bridal δημιουργήθηκε για να είναι πραγματικά δίπλα σου! Έτσι καταλαβαίνω αυτό τον φόβο σου και είμαι εδώ για να στον κάνω να φύγει μακριά!

Μπορείς λοιπόν να κάνεις ένα ραντεβού μαζί μου, από κοντά! Ναι απο κοντά ή μέσω skype αν μένεις επαρχία! Στο ραντεβού μας θα σου δείξω πώς λειτουργεί το bridal και τι θα κερδίσεις αν γίνεις μέλος του! Το ραντεβού κοστίζει 30,00 ευρώ με το ΦΠΑ τα οποία κάνεις κατάθεση μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή γίνεται η εξόφληση από κοντά.

Και εδώ είναι το δώρο μου!

Αν μετά το ραντεβού μας, αποφασίσεις να γίνεις μέλος στην παρέα του Bridaldiary (θα το κάνεις…πίστεψέ με!!!), εγώ θα σου επιστρέψω τα χρήματα του ραντεβού μας πίσω! Οπότε έτσι είσαι διπλά κερδισμένη! Και σου λύνω οποιαδήποτε απορία σου για το bridal και δεν χάνεις τα χρήματά σου!

Με ποια κριτήρια έχουν επιλεγεί οι επιλεγμένοι επαγγελματίες;

Το bridal diary δεν απευθυνεται σε επαγγελματίες για να διαφημιστούν μέσα από αυτό. Τι σημαίνει αυτό; Σημαινει, ότι όποιοι επαγγελματίες εμφανίζονται στο bridal diary, δεν πληρώνουν κάποια συνδρομή για να είναι μέσα στο bridal!

Όλοι λοιπόν οι επαγγελματίες, έχουν επιλεγεί από μένα! Είναι επαγγελματίες, που έχω συνεργαστεί μαζί τους, πάρα πολλές φορές, ξέρω πώς λειτουργούν σαν επαγγελματίες, γνωρίζω την προσωπικότητά τους και το ήθος τους και ξέρω ότι αγαπούν το επάγγελμά τους όπως το αγαπώ και εγώ! Και γι αυτο τον λόγο δεν έχουν επιλεγεί με οικονομικά αλλά με ποιοτικά κριτήρια!

Σκοπός του bridal diary είναι να σε βοηθήσει πραγματικά να κάνεις τις σωστές επιλογές και να οργανώσεις τον γάμο σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γιατί σημασία έχει να γελάς και μετά τον γάμο σου και όχι να κλαίς!

Όσοι επαγγελματίες είναι μέσα στο bridal….θα τους επέλεγα για τον δικό μου γάμο!!! Νομίζω αυτό ότι είναι αρκετό!!! Και πίστεψέ με….είμαι πολύ απαιτητικός άνθρωπος!

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στις εκπτώσεις των επιλεγμένων επαγγελματιών;

Και με τα τρία πακέτα έχεις πρόσβαση στο να γνωρίσεις τους επιλεγμένους επαγγελματίες και να δεις δουλειά τους.

Σαν bronze member, μπορείς να τους γνωρίσεις αλλά δεν έχεις πρόσβαση στις εκπτώσεις τους.

Όλα τα υπόλοιπα member, Silver, Gold, Platinum έχουν πρόσβαση στις εκπτώσεις.

Μόλις γίνεται η αγορά των παραπάνω πακέτων ή αναβάθμιση σε κάποιο απο αυτά, σου αποστέλλονται οι κωδικοί των voucher με τις εκπτώσεις για κάθε έναν από αυτούς τους επαγγελματίες. Ταυτοχρονα, αποστέλλεται λίστα και στους επιλεγμένους επαγγελματίες με τα μέλη του bridal που έχουν πρόσβαση σε αυτές! Σκοπός των εκπτώσεων από αυτούς τους επαγγελματίες είναι για να σε βοηθήσουν πραγματικά να έχεις τον τελειο γάμο. Όλοι από αυτούς τους επαγγελματίες θέλουν πραγματικά το καλυτερο για τον γάμο σου και έτσι σου κάνουν ένα προσωπικό δώρο!

Πώς γίνεται η επικοινωνία;

Bronze member

Η επικοινωνία εδώ γίνεται με 2 προκαθορισμένες συναντήσεις μέσω skype για να σου δώσω γενικές συμβουλές για την προετοιμασία του γάμου σου!

Η διαφορά για να αναβαθμιστείς στο αμέσως επόμενο πακέτο είναι μικρή και πραγματικά έχεις πολλά πολλά προνόμια! Σκέψου το! Μπορείς να αναβαθμισεις το πακέτο σου ανά πάσα στιγμή!

Silver member

Το πρωτο πράγμα που κάνουμε μαζί, είναι να μαθω κάποια πράγματα για εσένα και να φτιάξω το δικό σου folder για τον γάμο σου. Το κάθε μέλος έχει δική του ενημέρωση και εξατομικευμένη επικοινωνία και αυτο όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται τυπωποιημένα. Άλλη είναι η κάθε νύφη, άλλη τοποθεσία, άλλη ημερομηνία κ.ο.κ. Οπότε για να μπορώ να σε συμβουλεύω για τα πάντα πρέπει να έχω πληροφορίες σχετικά με τον γάμο σου. Αυτό αρχικά γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Μόλις έχω όλες τις απαραίτητες αρχικές πληροφορίες, βγάζουμε μαζί ένα πρόγραμμα για το κάθε πότε θα επικοινωνούμε. (Εννοείται ότι έχουμε απεριόριστη επικοινωνία για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα).

Η επικοινωνία που έχεις μαζί μου σαν Silver member είναι 1 e-mail ανά 15 μέρες. Ορίζουμε μαζί ποια μέρα σε εξυπηρετεί να μου στέλνεις την ενημέρωση σου για τον γάμο σου. Η ενημέρωση μπορεί είναι οποιαδήποτε μορφης. Για παράδειγμα, φωτογραφίες απο νυφικά που είσαι ανάμεσα και δεν ξέρεις ποιο να επιλέξεις, προβληματισμούς για οποιοδήποτε θέμα, απορίες σχετικά με το τι να κανεις και τι όχι κ.ο.κ.

Θα σου δωθούν οδηγίες για να είναι και για σένα ποιο ευκολο!

Σαν silver member  έχεις μία μόνο επικοινωνία ανά 15 μέρες και ένα skype πριν το γάμο σου. Αν έχεις κάποιο θέμα που θες άμεση επικοινωνία μαζί μου, υπάρχει και η δυνατότητα της απευθείας συνάντησης μαζί μου ή μέσω skype που κοστίζει 30,00 ευρώ με το Φ.Π.Α. Σε αυτή την περίπτωση σε συμφέρει να κάνεις αναβάθμιση στο Golden πακέτο όπου έχεις επικοινωνία μέσω e-mail ανά εβδομάδα και ένα skype τον μήνα συν όλα τα υπόλοιπα προνόμια! Αξίζει!

Gold member

Το πρωτο πράγμα που κάνουμε μαζί, είναι να μαθω κάποια πράγματα για εσένα και να φτιάξω το δικό σου folder για τον γάμο σου. Το κάθε μέλος έχει δική του ενημέρωση και εξατομικευμένη επικοινωνία και αυτο΄όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται τυπωπυημένα. Άλλη είναι η κάθε νύφη, άλλη τοποθεσία, άλλη ημερομηνία κ.ο.κ. Οπότε για να μπορώ να σε συμβουλεύω για τα πάντα πρέπει να έχω πληροφορίες σχετικά με τον γάμο σου. Αυτό αρχικά γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Μόλις έχω όλες τις απαραίτητες αρχικές πληροφορίες, βγάζουμε μαζί ένα πρόγραμμα για το κάθε πότε θα επικοινωνούμε. (Εννοείται ότι έχουμε απεριόριστη επικοινωνία για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα).

Η επικοινωνία που έχεις μαζί μου σαν Golden member είναι μέσω e-mail ένα ανά εβδομάδα. Βγάζουμε μαζί ένα πρόγραμμα για την γραπτή επικοινωνία για να έχει μία συνόχη η επικοινωνία μας και βγάζουμε μαζί ένα πρόγραμμα για τα μηνιαία skype μας! Η ενημέρωση μπορεί είναι οποιαδήποτε μορφης. Για παράδειγμα, φωτογραφίες απο νυφικά που είσαι ανάμεσα και δεν ξέρεις ποιο να επιλέξεις, προβληματισμούς για οποιοδήποτε θέμα, απορίες σχετικά με το τι να κανεις και τι όχι κ.ο.κ. Όσον αφορά τις μηνιαίες συναντήσεις μας, εκεί θα συζητάμε όλη την οργάνωση και το πρόγραμμά σου και θα σε οργανώνω για το επόμενο βήμα! Μην ξεχνάς έχεις και την επικοινωνία έκτακτης ανάγκης μέσω viber, για κάτι γρήγορο και έκτακτο. Επίσης και για τις μηνιαίες συναντήσεις θα έχουμε βγάλει πρόγραμμα από πριν. To personal reminder θα γινεται από μένα με ειδοποιήσεις μεσω e-mail και viber.

Θα σου δοθούν οδηγίες για να είναι και για σένα ποιο ευκολο!

Σαν golden member  έχεις  επικοινωνία ανά εβδομάδα μέσω e-mail και έχεις και 1 skype κάθε μήνα. Οργανώνουμε παρέα τον γάμο σου και είμαι δίπλα σου σε ότι χρειαστείς.  Αν έχεις κάποιο θέμα που θες άμεση επικοινωνία μαζί μου, υπάρχει και η δυνατότητα της απευθείας συνάντησης μαζί μου ή μέσω skype που κοστίζει 30,00 ευρώ με το Φ.Π.Α. Η πρώτη έκτακτη συνάντηση μαζί μου, θα είναι χωρίς χρέωση αλλά κάθε επόμενη έκτακτη θα έχει επιβάρυνση.

Επίσης μαζί θα συζητήσουμε την επιλογή να γίνεις Platinum member όπου εκεί είναι όλα απεριόριστα!

Platinum member

Απεριόριστη επικοινωνία, απεριόριστες συναντήσεις. Βγάζουμε πρόγραμμα για τα πάντα και λαμβάνεις οδηγίες για να είναι για σένα όλα εύκολα! Ισχύεί ότι και στο Golden Member χωρίς έξτρα κόστος για τις συναντήσεις μας!

Ειμαι κάτοικος εξωτερικού. Μπορώ να γίνω μέλος του Bridal Diary;

Φυσικά και μπορείς!!! Ακόμα και αν μένεις αρκετά χιλιόμετρα μακριά αυτό δεν είναι εμπόδιο για εμένα! Η τεχνολογία μας φέρνει ποιο κοντά!

Πώς κάνω αναβάθμιση σε πακέτο;

Στέλνεις το αίτημά σου στο contact@bridaldiary.gr με θέμα αναβάθμιση πακέτο και μας ενημερώνεις  σε ποιο πακέτο θέλεις να πας.

Στην συνέχεια γίνεται η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μόνο, της διαφοράς από το πακέτο που ήσουν σε αυτό που πάς και εμείς σου ξεκλειδώνουμε τις παροχές σου! Τα νέα δικαιώματα σου σαν μέλος στο νέο πακέτο ξεκινούν από την ανανέωση σου και τίθενται σε ισχύ, με νέο εξαρχής προγραμματισμό και όχι από την αρχική ημερομηνία που έγινες μέλος.

Όπως και να έχει θα σε ενημερώσουμε αναλυτικά τον τρόπο με το οποίο μπορείς να αναβαθμίσεις την συνδρομή σου.

Τιμοκατάλογος

  • Bronze : 50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα
  • Silver: 90 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα
  • Golden: 250 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα
  • Platinum: Κατόπιν συμφωνίας
  • Ραντεβού γνωριμίας (live  ή μέσω skype) 30,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα (το ποσό επιστρέφεται σε περίπτωση αγοράς πακέτου!
  • Extra ραντεβού (live  ή μέσω skype) 30,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φπα

Τρόπος πληρωμής

  • Η πληρωμή γίνεται μέσω paypal ή με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Η πληρωμή του ποσού γίνεται εφάπαξ για τα μέλη Bronze, Silver & Gold και των συναντήσεων δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
  • Η πληρωμή του ποσού στα Platinum μέλη γίνεται σε 3 δόσεις. Επιστροφή χρημάτων κλπ αναγράφονται σε συμφωνητικό κατόπιν συνεννόησης.