Τι είναι το bridal diary

Bridal Diary

Τι είναι το Bridal Diary book

Tο Bridal Diary Book, είναι το 1ο βιβλίο στην Ελλάδα 144 σελίδων, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει όλες τις γυναίκες που οργανώνουν τον γάμο τους. Αναλύει και βοηθάει βήμα – βήμα πώς να οργανώσετε τον γάμο μόνη σας, τι να προσέξετε, πώς να διαχειριστείτε τον προυπολογισμό σας και σας προετοιμάζει μέχρι και την ημέρα του γάμου σας! Τα αναλυτικά κατανοητά κεφάλαια, σας εξηγούν τι πρέπει να προσέξετε στον κάθε επαγγελματία, σας βοηθούν μέσα από διάφορους μηχανισμούς και ασκήσεις, πώς πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας, αλλά και όλες αυτές τις λεπτομέρειες που θα χρειαστείτε μέχρι και την ημέρα του γάμου σας. Μαζί με την mini αντζέντα θα γίνει το απαραίτητο αξεσουαρ που θα πρέπει να έχετε καθημερινά μέσα στην τσάντα σας.

Άν έχετε ήδη ξεκινήσει την έρευνα αγοράς σας ή σκοπεύετε να το κάνετε τώρα, θα έχετε συνειδητοποιήσει πόσο άγχος και πίεση μπορεί να προκαλέσει σε μία γυναίκα η οργάνωση του γάμου της. Οι απόψεις πολλές, τα οπτικά ερεθίσματα άπειρα, τα θέλω και μπορώ συγκεκριμένα και όλα αυτά συγκρούονται με αποτέλεσμα νύφες πιεσμένες, αγχωμένες ανάμεσα στις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρουν εις πέρας και των επιλογών που πρέπει να κάνουν.

Κάνε τις σωστές επιλογές με την βοήθεια του Bridal Diary! Απόκτησέ το σήμερα!

Αποκτήστε το δικό σας Bridal Diary Book!

Τι άλλα προιόντα έχει το Bridal Diary 

Tο Bridal Diary έχει δημιουργήσει για εσένα, τα Bridal Diary Boxes! Υπέροχα κουτιά, για κάθε νύφη που θέλει να είναι οργανωτική και να προσέχει τον εαυτό της!

Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί κουτιών και σίγουρα θα βρεις ένα που θα “γράφει” το όνομά σου!

Επίσης υπάρχουν και μεμονωμένα προιόντα Bridal Diary!

Τέλος, εδώ θα βρείτε την συλλογή κοσμημάτων της εταιρείας Koronaiou Jewerly για νύφες και όχι μόνο!

Αποκτήστε το δικό σας Bridal Diary Box

Bridal Diary Products

Koronaiou Jewerly

Τι άλλο μπορεί να μου προσφέρει το Bridal Diary

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η αμεσότητα της επικοινωνίας σε όλη την προετοιμασία του γάμου σας, έχει δημιουργηθεί για εσάς! Το Bridal Diary σας παρέχει την δυνατότητα να έχετε τον προσωπικό σας σύμβουλο οργάνωσης γάμου σε όλη την προετοιμασία του γάμου σας, εξατομικευμένα, για εσάς που ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και νιώθετε λίγο μπερδεμένη, αλλά ταυτόχρονα θέλετε να τα οργανώσετε όλα τέλεια! Μαζί θα βγάλουμε τον προυπολογισμό σας και πως πρέπει να μοιραστεί, θα δούμε τους μηχανισμούς που περιγράφονται στο βιβλίο και θα τους κάνουμε πράξη βήμα – βήμα και θα είμαι δίπλα σας, για να σας βοηθήσω να επιλέξετε να διακρίνετε και να σας συμβουλεύσω τι είναι καλύτερο για εσάς. Όχι…δεν θα σας πω ποια κορδέλα πάει με τι! Εξάλλου δεν είναι δική μου δουλειά κάτι τέτοιο! Εγώ απλά μπορώ να πώ την γνώμη μου πάνω σε αυτό! Δική μου αρμοδιότητα είναι να σας διώξω τους φόβους, να σας κάνω να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια και να σας βοηθήσω μέσα από την εμπειρία μου να κάνετε τις σωστές επιλογές που θα καθορίσουν την ημέρα του γάμου σας αλλά και μετά από αυτήν.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Bridal Diary πραγματικά ξεχωριστό;

Αυτό που κάνει το Bridal Diary ξεχωριστό, είναι ότι οργανώνουμε μαζί τον γάμο σας και έχετε εμένα για coach. Είναι δηλαδή σαν να καθόμαστε δίπλα – δίπλα και σας συμβουλεύω, πώς να κάνετε τι, τι να προσέξετε και είμαι εκεί για να σας λύσω όλες σας τις απορίες, με αντικειμενική και έμπειρη ματιά!  Σκοπός μου, να είμαι πραγματικά δίπλα σας, σε όλη την προετοιμασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάθε μέλος έχει τον δικό του φάκελο για τον γάμο του και η οργάνωση του γάμου γίνεται εξατομικευμένα πάνω στην κάθε νύφη. Η κάθε νύφη έχει τον δικό της χρόνο να ζητήσει συμβουλες, να δεχτεί βοήθεια και οργάνωση για τον γάμο της και αυτό όχι μόνο για μία ερώτηση ή για μία φορά. Αλλά για όλη την διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου της!

Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι και πόση σιγουριά θα νιώσετε, όταν ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε ένα τηλεφώνημα ή ένα ραντεβού και να σας λυθούν οι όποιες απορίες σας ανά πάσα στιγμή;  Και το πιο σημαντικό είναι μπορώ να σας δώσω την σωστότερη απάντηση για εσάς.

Πώς λειτουργεί το Consulting

Κλείνουμε ένα ραντεβού και δημιουργούμε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα ανάλογα με τον χρόνο που έχουμε μπροστά μας μέχρι τον γάμο σας.

Τίποτα τυποποιημένο, όλα ακριβώς πάνω σε εσάς και τις ανάγκες σας. Ο γάμος σας δεν μπορεί να μπει σε καλούπι…γιατί πολύ απλά, είναι μοναδικός!

Πάνω σε αυτό το πρόγραμμα, βγαίνει όλο το χρονοδιάγραμμα, τα deadlines και όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.

Σε όλες τις επικοινωνίες, μιλάμε μαζί και επίσης σκοπός μου,  είναι να σας οργανώνω σωστά και με μεθοδικότητα. Ακολουθείτε το πρόγραμμα και το Bridal Diary team είναι κοντά σας για να σας υπενθυμίζει τα σωστά βήματα.

Αν είμαι διστακτική, πώς μπορώ να μάθω κάποια πράγματα παραπάνω, χωρίς να δεσμευτώ;

Το Bridal Diary, δημιουργήθηκε για να είναι πραγματικά δίπλα σας! Έτσι κατανοώ αυτό τον φόβο και είμαι εδώ για να τον κάνω να εξαφανιστεί!

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ένα ραντεβού μαζί, από κοντά ή μέσω skype αν μένετε εκτός Αττικής! Στο ραντεβού μας, θα σας ενημερώσω, πώς μπορούμε να κινηθούμε για την οργάνωση του δικό σας γάμου. Έτσι λοιπόν θα έχετε όλο τον χρόνο στην διάθεσή σας να αποφασίσετε, χωρίς καμία δέσμευση!

Ειμαι κάτοικος εξωτερικού. Θα μπορούσα να έχω και εγώ την coach μου;

Φυσικά και μπορείτε!!! Ακόμα και αν μένετε αρκετά χιλιόμετρα μακριά αυτό δεν είναι εμπόδιο για εμένα! Η τεχνολογία μας φέρνει ποιο κοντά!

Τι πρέπει λοιπόν να κάνω;

Αρχικά μπορείτε να προμηθευτείτε το Bridal Diary Book και στη συνέχεια κλείνουμε το ραντεβού μας και ξεκινάμε μαζί, βήμα – βήμα την προετοιμασία του γάμου σας!

Αποκτήστε το δικό σας Bridal Diary Book!

Αποκτήστε το δικό σας Bridal Diary Box

Bridal Diary Products

Koronaiou Jewerly

 

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα