Bridal Diary & Bridal Loft Athens, ένα ξεχωριστό LIVE

|

14 Δεκεμβρίου 2021, από Αλίκη Κορωναίου

Πέρασε κιόλας μία εβδομάδα από το live της προηγούμενης Τετάρτης και ακόμα όταν το σκέφτομαι χαμογελώ! Χαμογελώ γιατί νιώθω χαρούμενη όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε δοτικούς ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν.

Ένα live που κράτησε σχεδόν 2,5 ώρες και μεταδόθηκε από τον λογαριασμό του Bridal Diary στο Instagram. Υπέροχες νυφικές δημιουργίες του Bridal Loft Athens φόρεσαν τα δύο πανέμορφα μοντέλα μας, ταξιδεύοντας την κάθε μία από εμάς, στο δικό της παραμύθι. Tα νυφικά γοβάκια ήταν από την εταιρεία Bilero. To μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε η Make Up Artist κα Ρία Κανακάρη, το χτένισμα η κα Λιβανού και οι ανθοδέσμες και τα στεφανάκια ήταν από την εταιρεία Eap Event.

Η κα Φαίδρα Θεοδωρίδου, απίστευτα ήρεμη και γλυκιά, έλυσε όλες τις απορίες των θεατών για τα υφάσματα, τις ποιότητες και τα στυλ των νυφικών και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν και προβληματίζουν.

Όταν έγραψα το Bridal Diary Book, το έγραψα με σκοπό, να βοηθήσω κάθε κοπέλα που ετοιμάζεται να παντρευτεί, να οργανώσει σωστά τον γάμο της κάνοντας σωστές κινήσεις και επιλογές. Δεν είχα όμως στο μυαλό μου τότε, ότι το Bridal Diary θα δημιουργήσει ένα μεγάλο society που θα πάρει την μορφή που έχει σήμερα. Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίζω με κάθε τρόπο να σας βοηθάω στην προετοιμασία του γάμου σας. Γιατί σκοπός μου δεν είναι απλά να επιλέξετε φωτογράφο, νυφικό, κτήμα ή απλά να βάλετε ένα οκ στην λίστα της οργάνωσης του γάμου σας. Σκοπός μου είναι να επιλέξετε τον κατάλληλο φωτογράφο, το κατάλληλο νυφικό, το κατάλληλο κτήμα κλπ για εσάς!

Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το Live και ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά στην κα Φαίδρα Θεοδωρίδου όπου πλέον έχει μία θέση στην καρδιά μου για την ηρεμία της, τον επαγγελματισμό της και για την υπέροχη καρδιά της.

Μπορείτε να αναζητήσετε όλους τους συντελεστές του Live στο Instagram με τα παρακάτω ονόματα:

Presenter: @alikikoronaiou & @bridaldiary.gr
Guest: @fedra.theodoridou & @bridalloftathens @fedra_collection
Bridal loft Athens team : @mar.theodoridou @lamprospetalis @ermioni.stamatopoulou
Make up artist: @riakanakari_makeupartist
Hair stylist: @ms.livanou
Shoes: @bilero_official
Flowers: @eap_event
Models: @maria_bati @emily_i_koukouzas
Photographer & Videographer: @akiskyriakos
Bridal Diary Team : @ioanna_schiza

Φιλικά,

Αλίκη Κορωναίου

Professional Photographer & Bridal Consultant

Για να κλείσεις το δικό σου Bridal Consulting, στείλε μήνυμα εδώ!

Για να μην χάνεις κανένα νέο, κάνε follow στο Instagram του Bridal Diary!

Copyright : www.bridaldiary.gr  , www.bridaldiaryshop.gr  & Αλίκη Κορωναίου

 

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα