Οι εταιρείες νυφικών Bridal Loft Athens & Fedra στηρίζουν το Άλμα Ζωής για καλό σκοπό!

|

Οι εταιρείες νυφικών FEDRA και ΒRIDAL LOFT ATHENS στηρίζουν και φέτος το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και με την βοήθεια τεσσάρων επώνυμων γυναικών ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Πιστεύοντας πως κάθε ημέρα είναι μια ημέρα πρόληψης και όχι μόνο η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού της 25ης Οκτωβρίου, πρέπει να υπενθυμίζουμε σε όλες τις γυναίκες -με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο- να φροντίζουν περισσότερο τον εαυτό τους, να ψηλαφίζουν συχνά το στήθος τους και να κάνουν συχνά ιατρικές εξετάσεις μαστογραφίας. Πρέπει να υπενθυμίζουμε καθημερινά στις γυναίκες να μην φοβούνται και να αντικαθιστούν το φόβο με την πρόληψη.

Έτσι και φέτος δημιουργήσαμε φορέματα και νυφικά σε pink αποχρώσεις, που φορέθηκαν από επώνυμες Ελληνίδες με σκοπό να μεταδώσουν πιο δυνατά την ελπίδα, την πίστη και τα όνειρα σε όλες τις γυναίκες που νόσησαν ή νοσούν και έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού. Στόχος είναι η αφύπνιση όλων, ότι η πρόληψη σώζει ζωές. Ως επίσημοι υποστηρικτές στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ διαθέτουμε τα έσοδα από τις πωλήσεις των δημιουργιών αυτών καθώς και των ειδικά για αυτόν τον σκοπό σχεδιασμένων αξεσουάρ, κοσμημάτων, ημερολογίων στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τις φετινές μας πρέσβειρες που πήραν μέρος στην εκστρατεία μας για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και συγκεκριμένα την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Ευγενία Σαμαρά, την Κρυσταλλία Ρήγα και την Δήμητρα Κατσαφάδου, οι οποίες φωτογραφήθηκαν από την καταξιωμένη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη.

Τα φορέματα σε pink αποχρώσεις όπως και τα νυφικά μας θα τα βρείτε στα ατελιέ μας BRIDAL LOFT ATHENS (Mητροπόλεως 62 Σύνταγμα) και FEDRA (Παύλου Φύσσα 26 Κερατσίνι) καθώς και στα site μας www.bridalloft.gr και www.fedra.gr

Όραμα μας είναι ένας κόσμος χωρίς καρκίνο του μαστού, αλλά ζωή με υγεία και ποιότητα!

@bridalloftathens
@fedra_collection
@almazois

Photographer : Ρούλα Ρέβη @roula.revi

Dress Designers :
COMPLICE Stalo Theodorou @complicestalotheodorou
Φαίδρα Θεοδωρίδου @Fedra Theodoridou

Makeup / Hair style:
Δημήτρης Σταματίου @dimitris_stamatiou
Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος @Konstantinosp_8
Ρία Κανακάρη @riakanakari_makeupartist

Shoes: Θανάσης Ανδριώτης @thanasisandriotisofficial

Flowers : EAP event @eap_event

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα