Και άλλο lockdown…και τώρα τι;

|

Υπήρχε η ελπίδα ότι μετά το clickaway κάτι θα άλλαζε στην αγορά…ότι κάτι θα γινόταν τέλος πάντων. Από ότι όμως φαίνεται η κατάσταση θα συνεχίσει. Για πόσο καιρό; Αυτό είναι άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να πατήσουμε pause στη ζωή μας.

Αλλάξαμε χρονιά και οι νύφες του 2021 έχουν ξεκινήσει να μετράνε αντίστροφά για τον δικό τους γάμο. Όσες έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου τους κερδίζουν σε χρόνο και σε ηρεμία. Ενώ όσες έχουν παγώσει την διαδικασία, πιθανόν να έχουν αγχωθεί ακόμα περισσότερο.

Το θέμα είναι το εξής…

Έσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, σε ποια ομάδα νυφών ανήκεις; Σε αυτές που συνέχισαν να ετοιμάζουν τον γάμο τους ή σε αυτές που έχουν παγώσει τα πάντα από ετοιμασίες;

Αν είσαι στην δεύτερη κατηγορία, θα πρέπει να αλλάξεις πορεία και να συνεχίσεις να οργανώνεις τον γάμο σου, από την στιγμή που έχεις αποφασίσει ότι θα πραγματοποιηθεί ότι και να γίνει.

Δεν έχει σημασία αν όλα είναι κλειστά. Μπορείς να συνεχίσεις την οργάνωση του γάμου σου και να κάνεις τα απαραίτητα τηλεφωνικά ραντεβού για να γίνει αυτό.

Το θέμα είναι ένα: Μην μένεις στάσιμη.

Άλλαξε η χρονια, γεμίσαμε με αισιοδοξία και σε 1 εβδομάδα το πολύ θα έχουμε επανέλθει στον παλιο τρόπο σκέψης, αντιμετώπισης και χειρισμό καταστάσεων.

Μην πέσεις σε αυτή την παγίδα.

1.Ελλάτωσε το άσκοπο ανεβοκατέβασμα του δαχτύλου σου στην οθόνη του κινητού σου.

2.Σημείωσε ποιες είναι οι εκκρεμότητες που έχεις για τον γάμο σου.

3. Δεσμεύσου να ολοκληρώσεις την κάθε σου εκκρεμότητα σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή που εσύ θα ορίσεις.

4. Ξεκίνα την έρευνα αγοράς σου από το internet.

5. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους επαγγελματίες που σε ενδιαφέρουν και ζήτησε τους να σου λύσουν κάθε απορία που πιθανόν να έχεις.

6. Ρώτησε τους πώς μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις. Αυτοί ξέρουν.

7. Ολοκλήρωσε την εκκρεμότητα σου και προχώρα στην επόμενη.

8. Και το πιο σημαντικό! Μπες σε δράση!

Όλα τα παραπάνω δεν γίνονται μόνα τους. Αν δεν βάλεις σε δράση τα παραπάνω βήματα, αν δεν μπεις εσύ σε δράση, μην περιμένεις να νιώσεις καλύτερα. Όσο περνάει ο καιρός, θα νιώθεις ακόμα πιο κουρασμένη ψυχολογικά και ακόμα πιο αγχωμένη.

Προχώρησε μπροστά. Αν έχεις αποφασίσει ο γάμος σου να γίνει, τότε γιατί δεν προχωράς; Γιατί περιμένεις;

Μην βάζεις σε pause την ζωή σου. Πάτα το play και απόλαυσέ την!

Φιλικα,

Αλίκη Κορωναίου

Professional photographer & Bridal Consultant

Απόκτησε το Bridal Diary Book

Bridal Diary Seminars for Brides

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα