Νύφες 2020 & Covid-19 Μην πιστεύετε…ότι διαβάζετε

|

Στην Covid-19 εποχή, βιώσαμε όλοι λίγο πολύ την παραπληροφόρηση και την τρομολαγνεία! Ένα θέμα που προκαλεί πανικό και αναστάτωση είναι ότι πρέπει για αύξηση των επισκέψεων σε ηλεκτρονικές σελίδες. Βλέπετε το marketing της εποχής μας έχει και αυτό το χαρακτηριστικό.

Είναι όμως πραγματικά κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο, όταν στις μέρες που ζούμε έχουμε ήδη ανασφάλεια για το αύριο με την όλη κατάσταση του Covid – 19.

Χτες, αργά το μεσημέρι, ο λογαριασμός μου στο Instagram γέμισε με μηνύματα σχετικά με την φήμη για το όριο των 50 ατόμων στους γάμους.

Άρθρα τα οποία μίλαγαν για επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τα όρια ξανά στους γάμους, προκάλεσαν πραγματικά πανικό στις νύφες που μετράνε τις μέρες ή τις εβδομάδες για την μεγάλη στιγμή.

Στις μέρες μας το φαινόμενο του Clickbait είναι έντονο, αλλά από εμάς εξαρτάται το αν θα “δαγκώνουμε” το δόλωμα ή όχι!

Πριν λοιπόν σας πιάσει πανικός για ένα άρθρο που μόλις διαβάσατε, προσπαθείστε να δείτε με ηρεμία αν αναφέρει κάτι επίσημο. Βασίζεται πάνω σε επίσημες ανακοινώσεις ή είναι απλά ένα κείμενο;

Στη συνέχεια προσπαθείστε να βρείτε στο Google αν υπάρχει αντίστοιχο δημοσίευμα στην ίδια ημερομηνία με αυτή που διαβάσατε.

Και το πιο σημαντικό από όλα. Το συνοδεύει κάποια αντίστοιχει ΚΥΑ ή κάποιο ΦΕΚ;

Ξέρω ότι έχετε ταλαιπωρηθεί φέτος πολύ. Ήταν για εσάς η χρονιά που θα ζούσατε το όνειρο σας. Περάσατε πολλές στεναχώριες και αγωνίες για το αν θα γίνει ο γάμος σας ή όχι.

Όμως όλα πάνε καλύτερα. Ήδη κάποιες έχετε παντρευτεί και άλλες θα παντρευτείτε σε λίγες ώρες, μέρες ή εβδομάδες.

Ότι και να γίνει ο γάμος σας θα γίνει. Και αν υπάρξουν ξανά απαγορεύσεις τότε θα βρεθεί λύση και γι αυτό ξανά!

Από την αρχή του Covid-19 ήμουν εγώ προσωπικά, δίπλα σε κάθε νύφη που θέλησε την βοήθεια μου, να την συμβουλέψω τι να κάνει με τον γάμο της και πώς να διαχειριστεί αυτή την αναταραχή.

Και αν συμβεί πάλι κάτι, θα κάνω πάλι το ίδιο . Θα είμαι δίπλα σας να σας βοηθήσω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στην προετοιμασία του γάμου.

Να θυμάστε…αν κάτι δεν μπορείτε να το ελέγξετε δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι αυτό. Δεν είναι στο χέρι σας.

Είναι όμως στο χέρι σας το πώς θα αντιδράσετε σε αυτό.

Φιλικα,

Αλίκη Κορωναίου

Professional Photograher & Bridal Consultant

Αποκτήστε το Bridal Diary Book

Bridal Consulting (Entry)

Επικοινωνήστε μαζί μου στο Instagram Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα