Γρήγορες κινήσεις…για τις ανατιμήσεις!

|

5 Μαρτίου 2022, από Αλίκη Κορωναίου

 

Τον Αύγουστο του 2021 σε ένα άρθρο μου είχα γράψει για τις επικείμενες αυξήσεις τιμών και πόσο αυτό θα επηρεάσει και την βιομηχανία του γάμου. 

Η covid εποχή έφερε πολλές αλλαγές και μία από αυτές ήταν οι συνεχείς αυξήσεις που έρχονται η μία μετά την άλλη. Και ενώ αυτό φαινόταν ότι θα κρατήσει ένα 6μηνο και μετά όλα θα ήταν σταθερά, αυτό συνεχίζεται με μεγάλους ρυθμούς. Ο πόλεμος επίσης στην Ουκρανία φέρνει αλλαγές που θα επηρεάσουν εκτός από ψυχολογικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. 

Η τιμή του πετρελαίου ολοένα και ανεβαίνει και ένα Θεός ξέρει που θα φτάσει. Όμως όπως έχουμε πει…δεν σταματάμε…αλλά προχωράμε γιατί αλλιώς κολλάμε.

Ότι λοιπόν έχετε αποφασίσει να έχετε για τον γάμο σας, είναι ώρα να προχωρήσετε σε επιλογές και κλεισίματα. Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, νυφικό, παπούτσια, κοστούμι και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με αγορές θα πρέπει να προχωρήσετε για να μην έχετε επιπλέον ανατιμήσεις.

Όσο καθυστερείτε αυτό θα είναι εις βάρος σας. Δεν είναι αμαρτία να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας λόγω καθυστερήσεων;

Οργανωθείτε και κάντε έξυπνες (όχι βιαστικές…) κινήσεις!

Γράψτε στο Bridal Diary Book σας ή στο Magic Pink Notes σας, τις εκκρεμότητες σας! Καταγράψτε τις προσφορές και προχωρήστε. Είναι αμαρτία για τη τσέπη σας, να καθυστερείτε κάτι που ούτως ή άλλως θα γίνει. 

Και όσο για την αβεβαιότητα που ίσως νιώθετε, θέλω να σας θυμίσω ότι όλη η ζωή είναι αβέβαιη! Η κάθε μας μέρα είναι αβέβαιη, αλλά κάνουμε όνειρα και ζούμε!

Keep moving λοιπόν! 

Φιλικά,

Αλίκη Κορωναίου

Professional Photographer & Bridal Consultant 

Για να κλείσεις το δικό σου Bridal Consulting, στείλε μήνυμα εδώ!

Για να μην χάνεις κανένα νέο, κάνε follow στο Instagram του Bridal Diary!

Για να οργανώσεις σωστά τον γάμο σου πάτησε τα παρακάτω κουτάκια!

Bridal Diary Shop

Bridal Diary Book

Covid Guide

Copyright : www.bridaldiary.gr  , www.bridaldiaryshop.gr  & Αλίκη Κορωναίου

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα