Ισορροπία και συμμετρία. Γιατί είναι τόσο σημαντικά στην οργάνωση του γάμου;

|

Στο πρόσφατο live, με θέμα το προσκλητήριο, σας μίλησα αρκετά για την συμμετρία και την ισορροπία και το πως αλλάζει ένα οπτικό αποτέλεσμα, όταν δεν υπάρχουν αυτά.

Αυτό όμως δεν ισχύει μόνο στα προσκλητήρια αλλά σχεδόν σε όλους τους τομείς στην οργάνωση ενός γάμου αλλά και στην καθημερινότητα μας.

Πολλές φορές, όταν βλέπουμε κάτι και δεν μας αρέσει συνήθως ο κανόνας της συμμετρίας και της ισορροπίας δεν τηρείτε. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε εκείνη την στιγμή ακριβώς τι δεν μας αρέσει. Αλλά είναι κάτι που δεν μας αρέσει!

Πολλές φορές όμως, κάνουμε επιλογές χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας αυτές τις δύο λέξεις, με αποτέλεσμα η επιλογή μας να είναι ή παραφορτωμένη ή χωρίς αρχή και τέλος.

Σε κάθε τι που θα επιλέξετε για τον γάμο σας, θα πρέπει να έχει ισορροπία και συμμετρία. Και όλα αυτά είναι σε συνάρτηση, με τον χώρο που θα επιλέξουμε, το νυφικό, το μακιγιαζ, τα κοσμήματα μας, το budget μας, τον εαυτό μας κ.ο.κ. Αν κάτι από αυτά δεν τηρηθεί, τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι ωραίο.

Πολλές φορές στους γάμους γίνονται υπερβολές με αποτέλεσμα το οπτικό θέαμα να μην είναι ωραίο αισθητικά. Και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει η πεποίθηση, οσα περισσότερα τόσο καλύτερα ή γιατί επιλέγουμε ότι μας αρέσει χωρίς να προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε αρμονικά μεταξύ τους.

Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να κάνει μια επιλογή χωρίς να καταλαβαίνει ότι είναι λάθος. Και όμως είμαι σίγουρη ότι έστω και φευγαλέα κάτι μας χτυπάει καμπανάκι.

Για παράδειγμα: όλες ξέρουμε από μικρές ότι στο μακιγιάζ, τονίζουμε είτε μάτια είτε χείλη. Αν κάνουμε το λάθος και τονίσουμε και τα δύο, έστω και φευγαλέα μία κοπέλα που δεν ξέρει θα καταλάβει ότι κάτι δεν είναι σωστό.

Έτσι και στην οργάνωση του γάμου. Ότι επιλέγετε θα πρέπει να είναι σε ισορροπία και συμμετρία και να δένουν όλα όμορφα και αρμονικά.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα