Από το καράβι… ξάγρυπνη από τα όνειρα

|

Γιώργος & Ρεβέκκα

Το καλοκαίρι του 2020 λόγω covid-19 κανονίζουμε με τον Γιώργο να πάμε διακοπές κάπου κοντά μας… Στα Κύθηρα! Εγώ αγχωμένη, όπως κάθε γυναίκα, έχω ετοιμάσει βαλίτσες δύο μέρες πριν από το ταξίδι και σκέφτομαι πώς θα οργανώσουμε τις διακοπές μας. Ο Γιώργος αγχωμένος (για τους δικούς του λόγους) έχει αγοράσει, πριν από δύο μήνες ένα μονόπετρο και σκέφτεται με πιο μοναδικό τρόπο θα μου το δώσει!

Την ημέρα του ταξιδιού έχουμε πάει και οι δύο στη δουλειά το πρωί και έχουμε κανονίσει να βρεθούμε στο καράβι… Εμένα δεν μου περνάει καν από το μυαλό τι θα ακολουθήσει… Επιβιβαζόμαστε στο πλοίο και ανεβαίνουμε στο ανώτερο κατάστρωμα. Εκεί καθόμαστε σε ένα διθέσιο παγκάκι και συζητάμε για τα μέρη, όπου θα επισκεφθούμε στα Κύθηρα. Ο Γιώργος ξεκινάει να μου κάνει συζήτηση για το μέλλον μας…. Ώσπου ξαφνικά βγάζει από το τσαντάκι του το μαγικό κουτί με το πολυπόθητο δαχτυλίδι! Και με ρωτάει με ένα ελαφρύ βουρκωμένο βλέμμα “αγάπη μου θες να με παντρευτείς?” Εγώ μην ξέροντας εκείνη την ώρα πώς να αντιδράσω του λέω “μωρό μου, μπορείς να κλείσεις το κουτί και να με αφήσεις πέντε λεπτά να το σκεφτώ!” (έχω πάθει εγκεφαλικό… Γελάω και τρέμω ταυτόχρονα!)
Μετά από μερικά λεπτά, που συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί τον πήρα αγκαλιά και του είπα  “φυσικά μωρό μου και θέλω να παντρευτούμε, σ΄ αγαπω πολύ” και εκείνος με φίλησε και μου έβαλε το μονόπετρο στο χέρι!
Να μην σας τα πολυλογώ σε όλο το ταξίδι γελούσα σαν χαζή και τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τις σκέψεις και τα όνειρα που έκανα για εμάς τους δύο!
Αν θέλεις και η δική σου ιστορία να δημοσιευτεί στην στήλη του Bridal Diary, Will you marry me?, στείλε μας την ιστορία σου στο e-mail: contact@bridaldiary.gr
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα