Εγώ θεά και αυτός…έπεσε ξερός!

|

Γιώργος & Ρεβέκκα

Πριν από περίπου 4 χρόνια είχα πάει στο χωριό μου για τις διακοπές του καλοκαιριού. Μια ημέρα πήγα με την αδερφή μου για μπάνιο στη θάλασσα και στη συνέχεια επισκεφτήκαμε την καντίνα για να πάρουμε καφέδες.

Η καντίνα διέθετε 5-6 τραπεζάκια και αποφάσισα να κάτσουμε σε ένα από αυτά που ήταν στο πλάι, έτσι ώστε να απλώσω την πετσέτα μου και να κάνω ηλιοθεραπεία, χωρίς όμως να με βλέπουν όλοι οι επισκέπτες.

Αφού λοιπόν έχει κάτσει η κάθε μία στη θέση της, έρχετε ένας γνωστός μας (μέχρι τότε είχαμε πει μόνο ένα γεια!) ο Γιώργος ο οποίος κάθισε με την αδερφή μου και άρχισε να συζητάει μαζί της, χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία μου. Μετά από κάνα μισάωρο (εγώ έχω γίνει κάρβουνο και έχω ακούσει όλη τη συζήτηση…) σηκώνομαι και εμφανίζομαι στο τραπέζι. Εκεί βλέπω ένα μεγάλο ενδιαφέρον από τη μεριά του Γιώργου και τον φλερτάρω πολύ διακριτικά και εγώ. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας (μετά από δική του επιμονή) για το μεθεπόμενο βράδυ σε ένα club της Μονεμβασιάς. Έρχεται λοιπόν εκείνο το βράδυ… Που να ήξερα!!! Όση ώρα ετοιμαζόμουν με την αδερφή μου, εκείνη μου τονίζε συνέχεια το ενδιαφέρον που έδειχνε ο Γιώργος για εμένα και εγώ της έλεγα ότι όλα είναι στο μυαλό της (μου άρεσε ο Γιώργος αλλά σίγουρα δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη!). Να μην σας τα πολυλογώ ήρθε από το σπίτι να μας πάρει (είχε μαζί και τον αδερφό του για ξεκάρφωμα) και μόλις με βλέπει (εννοείται πως είχα γίνει θέα!) πέφτει ξερός! Και εμένα μου άρεσε πολύ! Όλο το βράδυ χορεύαμε και  δεν πήρε τα μάτια του από πάνω μου. Μετά από δύο εβδομάδες είχα κανονίσει στο σπίτι μου ένα μπάρμπεκιου, στο οποίο περάσαμε πάρα πολύ ωραία (ήμασταν 7-8 άτομα) και στο τέλος της βραδιάς (που είχαμε μείνει μόνοι!) φιληθήκαμε!!! Τον Αύγουστο κλείνουμε τα 4 χρόνια με τον σύντροφο μου!

Αν θέλεις και η δική σου ιστορία να δημοσιευτεί στην στήλη του Bridal Diary, Love Stories, στείλε μας την ιστορία σου στο e-mail: contact@bridaldiary.gr 
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα