Ένα δαχτυλίδι στην κορυφή, τόσο μοναδικό, τόσο ωραίο!

|

Παναγιώτης και Αθανασία

Η δική μας όμορφη στιγμή ξεκινάει κάπως έτσι:
Το καλοκαίρι του 2020 μετά από μια δύσκολη χρονική περίοδο που περνούσαμε και οι δύο μας και έχοντας φύγει ο μπαμπάς μου από την ζωή , αποφασίσαμε να τα ξεχάσουμε για μια εβδομάδα όλα και να πάμε διακοπές στην  όμορφη Κέρκυρα. Έτσι και έγινε! Τα κανονίσαμε όλα τόσο γρήγορα. Απλά θέλαμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Πρώτη φορά  έβλεπα τον σύντροφό μου τόσο αγχωμενο και να συμπεριφέρεται περίεργα αλλά δεν μου πήγε ποτέ στο μυαλό τι μπορεί να ετοίμαζε. Καθώς πλησίαζε το βράδυ μου λέει βάλε ότι πιο όμορφο έχεις και πάμε να φάμε σε ένα εστιατόριο. Ήταν ένα μικρό μαγαζάκι τόσο όμορφο και τόσο φιλικοί οι ιδιοκτήτες που μας καλωσόρισαν λες και μας γνώριζαν από παλιά.
Καθήσαμε να φάμε και μόλις φτάσαμε στο κυρίως πιάτο, κλασικά ο καλός μου λερώνει το πουκάμισο του (εσκεμμένα βέβαια, για να πάει στην κουζίνα να συννενοηθει που θα τοποθετήσει το δαχτυλίδι). Φτάσαμε λοιπόν στο γλυκό, όπου καθώς ερχόταν προς το μέρος μας, έβλεπα ένα χαμόγελο στα μάτια του που δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί.
Μας το αφήνει στο τραπέζι και μόλις χαμηλώνω το βλέμμα μου για να δω πόσο ωραίο στημένο ήταν το πιάτο παρατηρώ στην κορυφή ένα δαχτυλίδι τόσο μοναδικό τόσο ωραίο!
Ε και εκεί το παίρνει και με λόγια τρεμάμενα μου λέει θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;
Εκεί έβαλα τα κλάματα από χαρά και εννοειται είπα το μεγάλο ΝΑΙ!!!
Ήταν οι ομορφότερες διακοπές μας που πάντα θα τις θυμάμαι σαν μια γλυκιά ανάμνηση!
Αν θέλεις και η δική σου ιστορία να δημοσιευτεί στην στήλη του Bridal Diary, Will you marry me?, στείλε μας την ιστορία σου στο e-mail: contact@bridaldiary.gr
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα