Η αληθινή αγάπη δεν χάνεται ποτέ!

|

Γιώργος και Εμμανουελα
Αύγουστος 2007
Είχαμε τελειώσει το λύκειο και μια μέρα οι φίλες μου,μου πρότειναν να πάμε σε μια καφετέρια για καφέ! Πολύ χαλαρά και ωραία πήγαμε και λέγαμε τι θα κάνουμε στην ζωή μας αν περάσουμε η καθεμία στην σχολή που θέλαμε κλπ.
Μια πρώην φίλη μου τότε μου ανέφερε για ένα αγόρι που βρέθηκε στην παρέα μας. Καθώς υπήρχαν και άλλες παρέες που ερχόντουσαν και το είχανε στέκι εκεί. Μου ανέφερε η τότε φίλη μου σε μια επικοινωνία που είχαμε οτι υπήρχε ένα εντυπωσιακό πολυ καλό παιδί ξανθό με πράσινα μάτια ! Είχα καταλάβει πως της άρεσε και μου έλεγε να τον γνωρίσω εγώ, όμως ούτε που σκεφτόμουν σχέσεις εκείνη την περίοδο λόγω σπουδών.
Δεν περνάει πολύ ο καιρός και εκεί που περιμέναμε πάλι οι φίλες να συναντηθούμε στην καφετέρια, που είχε γίνει πλέον το στέκι μας, εμφανίζεται το αγόρι αυτό, (ο Γιώργος μου) καθώς περίμενε και εκείνος τους φιλους του! Χαιρέτησε τις φίλες μου που ήταν γείτονες, ενώ εγώ δεν τον γνώριζα και εκεί γνωριστήκαμε!
Καθώς χαιρέτισε ολες τις κοπέλες που ήτανε φίλες μου, με χαιρέτισε και εμένα και ήρθε και έκατσε δίπλα μου, πράγμα που μου έφερε αμηχανία!
Από το βλέμμα του κατευθείαν κατάλαβα πολλά! Ήτανε ένα βλέμμα που ένιωθα ότι του άρεσα αλλά και εγώ ένιωσα ένα περίεργο συναίσθημα ότι κάτι θα συμβεί ανάμεσα μας!
Μιλούσαμε παρά παρά πολλές ώρες για παρά πολλά θέματα αστεία βασικά τύπου τι μουσική ακούμε, τι φαγητά τρωμε, σε ποια σχολή ήθελα να περάσω – αλλά και πολλά αλλά πράγματα, που μάθαμε ο ένας για τον αλλο! Έπιασα τον εαυτό μου να του λέω σε κάποια από τις συναντησεις μας, μην καπνίζεις πολλά, δεν σου κάνει καλό και εκείνος ένιωσα ότι χάρηκε που ενδιαφέρθηκα!
Σε κάθε μας συνάντηση οι ώρες περνούσαν γρήγορα και δεν καταλάβαινα πως έπρεπε να φύγω!
Με κερνούσε κάθε φορά όποτε συναντιόμασταν  καθώς δεν ήθελε με τίποτα να πληρώσω. Ένιωθα  άβολα αλλά μου άρεσε η κίνηση του.
Θυμάμαι μια φίλη μου, μου είπε αν ζητήσει το τηλέφωνο μου από εκείνη αν θέλω να του το δώσει και της απάντησα πως αν θέλει θα το κάνει ο ίδιος! Υπήρχε και ένας φίλος του, ο οποίος ήθελε να τον κάνει να ζηλέψει λέγοντας μου, θα πουμε ψέμματα ότι τα φτιάξαμε μια μέρα ! Εμένα όμως δεν μου άρεσαν αυτά τα αστεία καθώς δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω και έτσι αμέσως όταν ειπώθηκε είχα απαντήσει στο λεγόμενο αυτό αστείο ότι δεν ισχύει !!!
Μιλούσαμε γενικώς παρά πολλες ώρες  στο τηλέφωνο και απο μηνύματα.
Μέχρι και που ηρθε η μέρα που μου ζήτησε να είμαστε μαζί !
Αμέσως ένιωσα μέσα μου κάτι πολύ όμορφο για εκείνον αλλά παράλληλα ήθελα το χρόνο μου για να του δωσω μια απάντηση (μιας εβδομάδας). Σίγουρα ο χρόνος που εδωσα της αναμονής ήτανε απλά και μόνο για να το παίξω δύσκολη, καθώς ήξερα ότι θα ήμασταν ζευγάρι, ένιωθα ασφάλεια, σιγουριά και έναν άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου πάντα!!
Του πρότεινα να βρεθούμε μια μέρα πριν από την μέρα που ήτανε να δώσω την απάντηση μου! Αγχώθηκε εκείνος λέγοντας μου: “έγινε κάτι;”
Του απάντηση «όχι»απλά ήθελα να σου πω πως θέλω να είμαστε μαζί !
 Κ εκεί σε ένα ένα εκκλησάκι μικρό την 11η Αυγούστου 2007 δώσαμε το πρώτο μας φιλί και είμαστε μαζί από τότε μαζί με πολλές δυσκολίες αλλά και πολλές όμορφες στιγμές!
Είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι παρά πολύ που γνώρισα και προχωράμε μαζί. Τον αγαπάω παρά πολύ όπως και εκείνος εμένα  και κάθε μέρα απ τότε που τα φτιάξαμε δείχνουμε την αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας ο ένας στον άλλο! Είναι μια σχέση που όσοι μας ήξεραν, ξέρουν ότι περάσαμε πολλά και δεν πίστεψαν ότι θα ήμασταν μαζί και όμως τους διαψεύσαμε και μας «έβγαλαν το καπέλο!»
Έχουμε καταφέρει παρά πολλά και κυρίως θα πω ότι η αγάπη η αληθινή δεν χάνεται ποτέ.
Χαίρομαι που είναι ο άντρας μου και περιμένω πως και πως να παντρευτούμε φετος τον Σεπτέμβρη !!!
Αν θέλεις και η δική σου ιστορία να δημοσιευτεί στην στήλη του Bridal Diary, Love Stories, στείλε μας την ιστορία σου στο e-mail: contact@bridaldiary.gr