Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο!

|

Μαρία & Ευθύμιος
Η δική μου ιστορία αγάπης ξεκινά τον Φεβρουάριο του 2015! Ήμουν 17 ετών  και είχα σχέση, όταν έλαβα μήνυμα στο Facebook από εκείνον, ο οποίος ήταν τότε 21. Κάτι με ώθησε να απαντήσω, όμως του ξεκαθάρισα ότι έχω σχέση και εκείνος το δέχτηκε ενώ ποτέ δεν με έφερε σε δύσκολη θέση! Μου έστελνε συνέχεια για να δει πώς είμαι. Κάναμε κάποιες συζητήσεις,  με έκανε να γελάω και γενικά ήταν όλα από μεριάς και των δύο σε φιλικό επίπεδο (έτσι πίστευα τουλάχιστον).
Απο κάποια στιγμή και μετά λόγω πολλών οικογενειακών προβλημάτων και υγείας, που είχα να αντιμετωπίσω, όταν μου έστελνε του έλεγα  απλά ότι είμαι καλά και δεν του ξαναπαντούσα. Εκείνος, όμως συνέχιζε και έστελνε, παρόλο που δεν έπαιρνε απάντηση από μένα.
Ενα χρόνο μετά, τον Φεβρουάριο του 2016, στην ηλικία των 18,  μπήκα στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο χειρουργείο στην καρδιά. Η σχέση που είχα τότε  δεν πήγαινε τόσο καλά πια, αφού εκείνος, αντί να είναι δίπλα μου, πήγε για ποτό με τους φίλους του. Οπότε και η ψυχολογία μου ήταν στο μηδέν! Δεν είχα μπει καθόλου στο Facebook, εκείνος κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και έστειλε στην κολλητή μου, να δει τι κάνω. Εκείνη του είπε όλες τις λεπτομέρειες του περιστατικού ακριβώς.
Στις 11  το βράδυ βλέπω 2 κυρίους, ο ένας με μια τεράστια αγκαλιά τριαντάφυλλα και ο άλλος με ένα επίσης τεράστιο αρκούδο και μια σακούλα με σοκολάτες, μου τα αφήνουν και μου δίνουν ένα γράμμα. Ηταν εκείνος, ο οποίος μου έγραφε όλα τα συναισθήματα του για εμένα, μου εξηγούσε ότι δεν ήθελε να είναι το 3ο  άτομο και απλά περίμενε, να χωρίσω για να με διεκδίκησει. Συνέχισε λέγοντας ότι σεβάστηκε εμένα, την κατάσταση μου και την οικογένειά μου και γι’αυτό δεν ήρθε ο ίδιος στο νοσοκομείο, να μου τα δώσει και να μου μιλήσει από κοντά. “Τι κάνει αυτός ο τρελός εδώ,  θα έλεγαν οι δικοί μου”  σκέφτηκε τότε, και δεν είχε άδικο.
Για να μην σας τα πολυλογώ, χώρισα από την τότε σχέση μου και κάθε μέρα μιλούσα με εκείνον, βγαίναμε αλλά ήθελα τον χρόνο μου, να δω καθαρά. 30 Αυγούστου (και έχοντας πλέον βγάλει την ψυχή του) είπα επιτέλους το ΝΑΙ  και από τότε είμαστε μαζί. Δύο χρονια μετά 2 Αυγούστου στα γενέθλια μου δέχομαι την πρόταση γάμου  και φτάνοντας στο 2021 μετράμε αντίστροφα για τον γάμο μας τον Ιούνιο!!!
Από τότε έμαθα πολλά,πείτε το μοίρα, τύχη, κάρμα, πεπρωμένο…Πιστεύω πως καθετί συμβαίνει για κάποιο λόγο.
Αν θέλεις και η δική σου ιστορία να δημοσιευτεί στην στήλη του Bridal Diary, Love Stories, στείλε μας την ιστορία σου στο e-mail: contact@bridaldiary.gr
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα