Όταν ξέρεις…ξέρεις!

|

Μιχάλης & Ειρήνη

 

Με τον Μιχάλη μου πηγαίναμε μαζί στο λύκειο χωρίς όμως να μιλάμε. Λέγαμε απλά ένα γεια στο διάδρομο. Όταν πέρασα στη σχολή, επειδή ήταν και αυτός σε μια παρόμοια, άρχισε να στέλνει μηνύματα για χρόνια πολλά σε γιορτές και γενέθλια. Για αρκετά χρόνια η επικοινωνία μας ήταν μόνο αυτη. Κάποια στιγμή όμως σε κάποια γενέθλια μου, αντί να σταματήσουν τα μηνύματα στα καθιερωμένα “χρόνια πολλά” και “ευχαριστώ πολύ ” απλώς συνεχίσαμε να στέλνουμε, να μιλάμε για την μέρα μας, τις σκέψεις μας και τα προβλήματα μας. Πρώτο ραντεβού στην παραλία της Θεσσαλονίκης να χαζεύουμε τη θάλασσα και να μιλάμε ασταμάτητα. Από τότε ήξερα πως κάποια στιγμή θα τον παντρευτώ αυτον τον άνθρωπο και από ότι λέει και ο ίδιος το ηξερε κι αυτός για μένα!

Η σύνδεση που υπάρχει με τον άνθρωπο σου είναι τόσο φυσική, τόσο υπέροχη και βγαίνει αβίαστα η ανάγκη από μέσα σου να είσαι μαζί του. Όταν ξέρεις…ξέρεις! Αυτό λέω σε όλους όσους με ρωτάνε γιατι παντρεύομαι από τα 25 μου.
Η πρόταση έγινε τα Χριστούγεννα. Λίγο μετά τις γιορτές για την ακρίβεια, ήμασταν σπίτι μου και βλέπαμε μια ταινία η οποία εξελισσόταν γύρω από έναν βραχο που πραγματοποιούσε ευχές. Όταν τελείωσε η ταινία με ρωτήσε τι ευχή θα έκανα εγώ και του απάντησα: “Θα ήθελα να ήμασταν τωρα, στο ξύλινο σπιτάκι μας, δίπλα από μία λίμνη” (είναι ένα όνειρο που κάνουμε συχνά) και μου απάντησε: “Πώς θα πάμε εκεί Ειρήνη μου; Πρέπει να είμαστε μαζί”. “Μα είμαστε μαζί”, του απάντησα.
Τοτε τον είδα που έβαλε το χέρι στην τσέπη και μου αποκρίθηκε, “Η δικη μου ευχή είναι να θελεις να με παντρευτείς!” Όπως καταλαβαίνετε ακολούθησαν πολλά κλάματα, πολλά γέλια, πολλά και απανωτά ναι και για τις επόμενες 2 μερες δεν το είπαμε σε κανέναν για να απολαύσουμε όλη την χαρά μας και μετά να πολλαπλασιαστεί με την χαρά των αγαπημένων μας!
Εντελώς τυχαία και γιατί βόλευε, διαλέξαμε για ημερομηνία του γάμου μας, την μέρα από το πρώτο μας ραντεβού, που είναι και η μέρα που έχουμε ορίσει κατι σαν επέτειο.
Ανυπομονούμε να έρθει εκείνη η στιγμή!
Αν θέλεις και η δική σου ιστορία να δημοσιευτεί στην στήλη του Bridal Diary, Love Stories, στείλε μας την ιστορία σου στο e-mail: contact@bridaldiary.gr 
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα