Να τολμάς να κόβεις, ότι δεν είναι καλό για σένα!

|

Άρης & Αναστασία
Φεβρουάριος 2017
Είμαι άδεια συναισθηματικά μετά από ένα δύσκολο χωρισμό, την απώλεια του σκυλάκου μου που ήταν το “παιδάκι” μου και την απώλεια του αγαπημένου μου παππού (όχι και η καλύτερη χρονιά για μένα αυτή που πέρασε).
Γνωρίζω σε μια παρέα το φαινομενικά “καλό παιδι” που θα ήθελε η κάθε μαμά για την κόρη της. Ξεκινάει μια σχεση η οποία καταλήγει γρήγορα σε συγκατοίκηση (λάθος μεγάλο) και αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι το καλό παιδί που νόμιζα. Ασχημες συμπεριφορές και ένα μεγάλο χρέος πια στο κεφάλι μου, καθώς ότι είχαμε πάρει με δόσεις για το σπίτι ήταν στο όνομα μου ως πιο υψηλόμισθη. Καταλήγω να κάνω και δεύτερη δουλειά (σέρβις σε καφε-μπαρ) για να ανταπεξέλθουμε, μιας και το “καλό παιδι” δεν έδειχνε να συμμερίζεται το άγχος μου για τα χρήματα που δεν έφταναν.  Και εκεί γνωρίζω τον Άρη (μπάρμαν)!
Ένα πολύ χαμογελαστό, με πολύ χιούμορ παιδί και κούκλος. Όχι το “καλο παιδι” αλλά το παιδί που άρεσε σε μένα! Δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν σε σχέση. Όσο περνάει ο καιρός και η ήδη υπάρχουσα σχέση πάει από το κακό στο χειρότερο, τόσο κερδίζει έδαφος ο Άρης που με κάνει να χαμογελάω και γελάω ξανά (πράγμα που είχα πια ξεχάσει).
Έχει φτάσει πια Ιούνιος 2018 και με πνίγει το σπίτι και η παρουσία του άλλου ανθρώπου, γιατί ξέρω οτι περνώντας την πόρτα με περιμένουν μόνο νεύρα και κλάματα. Φτάνει η μέρα που ο Άρης πια μου εκδηλώνει ξεκαθαρα το ενδιαφέρον του για μένα, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν θα κάνει κάποια κίνηση επειδή είμαι δεσμευμένη.
Και αποφασίζω ότι θα κάνω εγώ! Ότι θα κάνω κίνηση, όχι για τον Άρη, αλλά για μένα! Γιατί ήμουν νέα ακόμα και δεν ήθελα μια ζωή μέσα στη στεναχώρια, με έναν ανθρωπο με κακές συμπεριφορές! Γιατί ήθελα να γελάω και να ζω! Οπότε το βράδυ που σχολάω από το μπαρ, γυρνάω στο σπίτι και τελειώνω τη σχέση! Από τότε είμαστε μαζί με τον Άρη και πλέον ο γάμος μας είναι τον επόμενο Ιούνιο!
Να τολμάτε, να κόβετε ότι νιώθετε, ότι δεν είναι σωστό για εσάς!
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα