Να βάλω λογαριασμό IBAN στο προκλητήριο του γάμου μου;

|

10 Νοεμβρίου 2021, από Αλίκη Κορωναίου

Ο αριθμός λογαριασμού στο προσκλητήριο είναι κάτι που προβληματίζει όλα τα ζευγάρια. Να το γράψω ή όχι; Μήπως με παρεξηγήσουν; Τι θα πει ο κόσμος;

Η λίστα γάμου αν και ακόμα την χρησιμοποιούν τα ζευγάρια, τις περισσότερες φορές δεν εξυπηρετεί καθώς πλέον ολοένα και περισσότερα ζευγάρια, ήδη μένουν μαζί πριν τον γάμο τους, οπότε έχουν και σχεδόν ολοκληρωμένο το σπιτικό τους.

Τα περισσότερα ζευγάρια, προτιμούν χρηματικό δώρο και όχι υλικό, καθώς  το ποσό που θα μαζευτεί, μπορούν να το κατανείμουν όπως επιθυμούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Ο αριθμός λογαριασμού στα προσκλητήρια, έκανε την εμφάνιση του περίπου πριν από 14-15 χρόνια! Απίστευτο; Και όμως είναι τόσο παλιό! Εξακολουθεί όμως να προκαλεί στο ζευγάρι το ίδιο μούδιασμα όπως και τότε.

Όμως πλέον είναι τόσο συνηθισμένο που πραγματικά, αν το επιθυμείτε, δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει.

Οι ανάγκες έχουν αλλάξει και δεν είναι τις περισσότερες φορές ένα βάζο ή ένα ατμοσίδερο.

Είναι προτιμότερο κάποιος να σας δώσει το χρηματικό ποσό που επιθυμεί, παρά να δοθεί σε ένα αντικείμενο το οποίο θα αλλαχτεί με κάτι που επίσης θα είναι ίσως όχι τόσο χρήσιμο.

Το συγκεντρωτικό ποσό που θα προκύψει συνήθως βοηθάει τα ζευγάρια στο να καλύψουν και μετά τον γάμο, έξοδα του γάμου τους, παίρνοντας έτσι  μία ανάσα από τις οικονομικές απαιτήσεις του γάμου, αλλά επίσης είναι ένα μαξιλάρι για τα μελλοντικά τους σχέδια!

Οι καιροί αλλάζουν και καλό είναι και εμείς σιγά – σιγά να κοιτάμε μπροστά, χωρίς να σκεφτόμαστε πράγματα που μας στρεσάρουν!

Αν προτιμάτε λογαριασμό IBAN τότε αυτό να επιλέξετε! 

Στο live που θα κάνουμε για τα προσκλητήρια, θα μιλήσουμε αναλυτικά γι΄ αυτά τα θέματα. Προς το παρόν σας περιμένω στο σημερινό live στις 21:00 μέσα από τον λογαριασμό του Bridal Diary, στο Instagram για να μιλήσουμε για την επιλογή του χώρου δεξίωσης!!!

 

Φιλικά,

Αλίκη Κορωναίου

Για να κλείσεις το δικό σου Bridal Consulting, στείλε μήνυμα εδώ!

Για να μην χάνεις κανένα νέο, κάνε follow στο Instagram του Bridal Diary!

Bridal Diary Shop

Bridal Diary Book

Copyright : www.bridaldiary.gr  , www.bridaldiaryshop.gr  & Αλίκη Κορωναίου

 

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα