Nυφικό παπούτσι! Η γλυκιά επίπονη αγάπη μιας γυναίκας!

|

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να μην αγαπάει ή μάλλον καλύτερα…που να μην είναι παράφορα ερωτευμένη με ένα ζευγάρι ψιλοτάκουνες γόβες!

Μέσα σε αυτές είμαι και εγώ. Αγαπώ τις ψιλοτάκουνες γόβες. Με το που γίνονται προέκταση του σώματος μου, νιώθω sexy, θεά…ακόμα και αν από πάνω φοράω πυτζάμες!

Είμαι ικανή να αγοράσω ένα ζευγάρι γόβες ακόμα και αν δεν καταφέρω να τις φορέσω παραπάνω από μία φορά, καθώς υποφέρουν τα γόνατα μου…κουσούρι που μου άφησε ο Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος και τα ατελείωτα χιλιόμετρα δρομικών προπονήσεων. Έτσι στην καθημερινότητα μου, ζω χωρίς τον μεγάλο μου έρωτα…και συμβιβάζομαι με τις αγαπημένες μου μπαλαρίνες που δεν μπορώ να πω…μπορεί να μη με κάνουν να νιώθω το ίδιο sexy αλλά φροντίζω να τις επιλέγω με τέτοιο τρόπο, που να ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ μου και προπάντων να μπορώ να περπατήσω και να μην πονάω.

Η επιλογή του νυφικού παπουτσιού θέλει προσοχή. Η νυφική γόβα με πολύ ψηλό τακούνι, είναι πάντα μέσα στη λίστα επιλογών της νύφης. Η γόβα όμως επιλέγεται ασυναίσθητα με κριτήριο, ένα κοντό επίσημο φόρεμα ή κάτι που θα αναδείξει τα πόδια μας και όχι όπως γίνεται συνήθως για ένα μακρύ φόρεμα, όπως το νυφικό. Το αποτέλεσμα είναι, ένα εντυπωσιακό παπούτσι να κρύβεται κάτω από το νυφικό 10-12 ώρες την ημέρα του γάμου, κάνοντας την νύφη να υποφέρει και ταυτόχρονα χωρίς να μπορεί να φανεί η ομορφιά του, εκτός ίσως από ελάχιστα κλικ που αποτυπώνουν για λίγα δευτερόλεπτα το παπούτσι.

Αν δεν μπορείτε το ψηλό τακούνι, επιλέξετε ένα κομψό παπούτσι με πιο χαμηλό τακούνι, για να είναι άνετο και χρηστικό. Μπορείτε να κατασκευάσετε εξ ολοκλήρου το παπούτσι σας, πάνω στο δικό σας πέλμα για να είναι άνετο. Αν θέλετε οπωσδήποτε ψηλή γόβα, επιλέτε και ένα δεύτερο ζευγάρι, εξίσου ωραίο και κομψό. Μπορεί να γίνει! Θέλει φαντασία και τόλμη!

Όσον αφορά για τον δικό μου γάμο, θα πάω σε ψιλοτάκουνες γόβες (τόσο όσο να μην περνάω τον γαμπρό) τις οποίες θα φτιάξω για να είναι άνετες ή θα τεστάρω το παπούτσι πριν γίνει αυτό το ένα, αλλά σίγουρα θα επιλέξω και ένα δεύτερο ζευγάρι, για να μπορώ να απολαύσω το πάρτι μου με πολύ χορό και χωρίς δράματα! Γιατί πιστέψτε με…αν πονάω….θα γκρινιάζω και επειδή δεν θα μπορώ να χορέψω…πάλι θα γκρινιάζω!!!

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα