Πέντε προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος!

|

28 Μαϊου 2023, από Βέρα Ρόδη

Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν πάρει φωτιά, αναζητήσεις επί αναζητήσεων, συζητήσεις, ψάξιμο και άγχος. Θα πάνε όλα όπως τα έχω ονειρευτεί; Θα είναι όλοι οι επαγγελματίες συνεπείς; Έχω κάνει τις σωστές επιλογές; Όλα αυτά που αναρωτιόμαστε όλοι, λίγο πριν τη μεγάλη μέρα.

Είναι όμως και κάτι ακόμα που οι περισσότεροι το αφήνουν τελευταίο. Το γαμήλιο ταξίδι. Δεν είναι απλά ένα ταξίδι, είναι το πρώτο ταξίδι της κοινής σας ζωής. Είναι το ταξίδι που σφραγίζει όλα τα υπέροχα συναισθήματα που βιώσατε τη μέρα του γάμου. Είναι ένα ταξίδι ζωής.

Είτε επιλέξετε να οργανώσετε μόνοι σας το ταξίδι σας, είτε εμπιστευτείτε ένα ταξιδιωτικό γραφείο να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, σας προτείνουμε 5 ταξιδιωτικούς προορισμούς για όλα τα γούστα.

ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΤΑΪΛΑΝΔΗ

Είναι μια χώρα που τα συνδυάζει όλα. Παρέχει στον ταξιδιώτη πλούσιες και πολύχρωμες εικόνες, με φόντο τα αυτοκρατορικά ανάκτορα στην πρωτεύουσα της χώρας, Bangkok. Για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής η Bangkok είναι ευρέως γνωστή για την ξέφρενη διασκέδαση που προσφέρει.

Έπειτα, τα μικρά και εξωτικά νησιά του νότου, σε παρασύρουν σε ένα κόσμο μαγικό με τις υπέροχες παραλίες που σε μαγνητίζουν από το πρώτο λεπτό.

Και τέλος, ο ασυνήθιστος βοράς. Με την πυκνή βλάστηση και τα τροπικά δάση, μια εμπειρία αξέχαστη, καθώς εκεί μπορείς να συναντήσεις τις ντόπιες φυλές.

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΜΑΡΟΚΟ

Μια Αφρικανική χώρα, με ανατολίτικες επιρροές.

Εκτός από τις πιο «διάσημες» πόλεις, όπως Μαρακές, Καζαμπλάνκα και Φεζ, που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη, για να εξερευνήσετε τα ατελείωτα δρομάκια-παζάρια αλλά και να γευτείτε τα τοπικά εδέσματα, μην παραλείψετε να οργανώσετε και μια εκδρομή ή ακόμα και διανυκτέρευση στην έρημο. Μια εμπειρία ζωής, καθώς μπορείτε να διασχίσετε την έρημο με το καραβάνι και να κοιμηθείτε κάτω από τον έναστρο ουρανό στην καρδιά της ερήμου.

ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ

Αν έχετε φανταστεί και ονειρευτεί αυτό το ταξίδι, πιο χαλαρά, ξαπλωμένοι σε μια αιώρα πλάι σε καταγάλανα νερά, ένας είναι ο προορισμός, οι εξωτικές Μαλδίβες.

Αυτός ο προορισμός είναι ιδανικός για ξεκούραση και χαλάρωση. Οι παραλίες μοναδικές, λες και είναι βγαλμένες από καρτ ποσταλ.

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Ο συγκεκριμένος προορισμός είναι ιδανικός για τους λάτρεις του αστικού τοπίου παρέα με ένα λαμπερό και κοσμοπολίτικο αέρα.

Ένα ταξίδι διαφορετικό, στην πόλη των Αγγέλων. Αν φαντάζεστε βόλτες, αξιοθέατα και θεματικά πάρκα, τότε που αλλού είναι ιδανικότερα, από το Hollywood ;

Αυτό το ταξίδι μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και με μια εκδρομή στο φανταχτερό Λας Βέγκας.

ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ

Για εκείνους που δεν θέλουν έναν τόσο μακρινό προορισμό αλλά με εξίσου εντυπωσιακές εικόνες.

Όποια πόλη της Ιταλίας και να επιλέξετε, έχει και κάτι διαφορετικό να σας προσφέρει.

Από τη βόρεια Ιταλία με την μοναδική Βενετία και τη Βερόνα, μέχρι το νότο την πανέμορφη Σικελία ή ακόμα και την πρωτεύουσα Ρώμη, δεν θα σας λείψουν οι γευστικές προκλήσεις. Όπως επίσης και τα αξιοθέατα που μπορείτε να θαυμάσετε. Κάθε πόλη είναι μοναδικά όμορφη.

Ένα απλό, ρομαντικό και χορταστικό ταξίδι!

Όποιο προορισμό και να επιλέξετε, να θυμάστε ότι είναι ένα ταξίδι που θα θυμάστε μια ζωή.

Μια τελευταία συμβουλή!

Μην επιλέξετε κάτι μακριά από τα δικά σας γούστα και προτιμήσεις. Επιλέξτε ένα προορισμό που ταιριάζει σε εσάς και μόνο! Μην παρασυρθείτε από τα συνηθισμένα.

Ακόμα και αν δεν έχετε την απαραίτητη ταξιδιωτική εμπειρία, μην φοβηθείτε να οργανώσετε μόνοι σας, το ταξίδι σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Να θυμάστε πως με τη σωστή οργάνωση και σχεδιασμό όλα γίνονται εύκολα!

Ρόδη Βέρα

.

 

Bridal Diary Shop  Bridal Diary Book  Bridal Consulting  

Copyright : www.bridaldiary.gr  , www.bridaldiaryshop.gr  & Αλίκη Κορωναίου

 

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα