Θα σας πω ένα μυστικό!

|

Σήμερα θα σας πώ ένα μυστικό. Δεν το ξέρουν πολλοί αλλά αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας.

Φέτος το καλοκαίρι, το 2020 θα ήταν και η δική μου χρονιά, όπως ήταν ή θα ήταν και η δική σας.

Τα πράγματα είχαν κανονιστεί και είχαν δρομολογηθεί. Όμως όταν ήρθε ο Covid – 19  έπρεπε να πάρω τις αποφάσεις μου. Έπρεπε να αφήσω πίσω το δικό μου όνειρο, γιατί ήξερα ότι θα με χρειάζονταν , τα δικά μου κορίτσια. Τα κορίτσια μου που θα γίνονταν νύφες και ετοίμαζαν τον γάμο τους.

Ήταν τέτοια η αναστάτωση που προκάλεσε η πανδημία, που ήταν αδύνατον να μπορέσω ταυτόχρονα να κάνω ετοιμασίες και να μπορώ να διαχειριστώ 3 εταιρείες και άτομα που με εμπιστεύονταν να βασιζονται πάνω μου.

Έτσι λοιπόν έβαλα προτεραιτότητες. Τα έβαλα κάτω, τα ζύγισα και επέλεξα να πατήσω αναβολή στην δικιά μου στιγμή.

Δεν άφησα τον εαυτό μου να στεναχωρηθεί. Δεν άφησα τον εαυτό μου να πει, γιατί σε μένα. Εστίασα σε αυτό που έπρεπε. Σε εσάς!

Και να σας πω και κάτι; Πήρα χαρά! Πήρα χαρά από όλες εσάς που με ευχαριστούσατε για την βοήθεια και την συμπαράσταση μου! Και έπαιρνα χαρά μέσα από την χαρά κάθε νύφης.

Όταν για κάποιο λόγο έρχονται αναποδιές, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ψάξουμε την χαρά. Να ψάξουμε την χαρά, που θα κάνει την καρδιά μας να γελάσει!

Αν είχα αναποδιές; Είχα πολλές! 

Έχασα 2 άνθρωπους, πήρε αναβολή η στιγμή μου και σαν ελεύθερος επαγγελματίας το πλήγμα ήταν τεράστιο και για τις 3 εταιρείες μου.

Και όμως σήμερα νιώθω κερδισμένη. Γιατί όλη αυτή η κατάσταση με έκανε να κοιτάξω μακριά. Όχι μόνο εδώ κοντα. Όχι μόνο σε αυτά που γινόντουσαν γύρω μου. Κοιταξα εκεί που δεν είχα κοιτάξει.  

Και είδα ελπίδα! Γιατί την ελπίδα δεν περιμένω κανέναν άλλο να μου την δώσει. Μόνη την δημιουργώ για τον εαυτό μου. Εγώ θα δημιουργήσω τις συνθήκες για να νιώσω ελπίδα και χαρά! 

Νιώστε ευγνώμων για ότι έχετε καταφέρει! Κάντε όνειρα και να μην αφήσετε κανέναν και καμία κατάσταση να σας στερήσει τα όνειρα σας!

Και όσο για την στιγμή μου…δεν την έχασα. Πήρε αναβολή. Και να σας πω και κάτι; 

Την ευτυχία την έχω. Είναι διπλά μου και την ζω. Δεν χρειάζεται να φορέσω νυφικό για να το καταλάβω!!!

Φιλικά!

Αλίκη 

Professional Photographer & Bridal Consultant 

 

 

Απόκτησε το Bridal Diary Book

Απόκτησε τα Limited Beauty Box της BD

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα