Τι δώρο να κάνω στους κουμπάρους μου;

|

5 Απριλίου 2022, από Αλίκη Κορωναίου

Είμαι σίγουρη ότι όλες έχετε βρεθεί σε αυτό το δίλημμα! Τι δώρο να κάνω στον / στην κουμπάρα μου;

Όπως και να το κάνουμε η σχέση αυτή που ξεκινάει είναι σημαντική και η αγωνία για το δώρο μας είναι αυξημένη.

Παρόλο που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σημαντικότερο όλων είναι η σχέση που ξεκινάει και ότι δεν παίζει ρόλο πόσο ακριβό θα είναι ένα δώρο, πάμε να δούμε παρακάτω κάποιες προτάσεις. 

1. Κόσμημα – ρολόι

Είναι το νούμερο ένα δώρο που γίνεται συνήθως στους κουμπάρους. Είναι εύκολο να το επιλέξει κανείς και σίγουρα κάτι που ο κουμπάρος ή η κουμπάρα μας θα φοράει. Για τις κυρίες η επιλογή είναι ακόμα πιο εύκολη, καθώς τα κοσμήματα είναι προέκταση των γυναικών. Καθημερινά ή επίσημα, το σίγουρο είναι ότι θα τα λατρέψει και θα τα φορέσει ξανά και ξανά. Για τους κυρίους, η επιλογή του ρολογιού είναι επίσης μία κομψή επιλογή η οποία μπορεί επίσης να είναι κάτι πιο casual ή πιο επίσημο. 

2. Ποια είναι η ανάγκη του/της;

Πολλές φορές σπάμε το κεφάλι μας να σκεφτούμε τι δώρο να κάνουμε στον κουμπάρο μας, ενώ η λύση είναι μία! Να τον / την ρωτήσουμε αν έχει κάποια ανάγκη. Αυτομάτως μας βγάζει από την δύσκολη θέση και το δώρο μας πιάνει τόπο!

3. Ηλεκτρική συσκευή ή οικιακός εξοπλισμός. 

Ένα άλλο σύνηθες δώρο είναι κάποια ηλεκτρική συσκευή ή οικιακός εξοπλισμός. Αν βρίσκεται σε παρόμοια φάση με εσάς, ή εξοπλίζει το σπίτι του, τότε η επιλογή αυτή είναι ιδανική! Τηλεόραση, κλιματιστικό, home cinema, αυτές είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε. 

4. Ηλεκτρονική συσκευή 

Έχουν κυριέψει την ζωή μας αλλά δεν μπορούμε και χωρίς αυτές! Κινητό, laptop ή ακόμα και σταθερός υπολογιστής, είναι δώρο που θα αγαπήσει εφόσον τα χρειάζεται!

5. Δώρο ανάλογα το χόμπι του/της

Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιο χόμπι ή κάτι που μας αρέσει πολύ.

Ένα εξειδικευμένο δώρο σύμφωνα με το χόμπι του/της  θα το λατρέψει! Για παράδειγμα αν αγαπά τις καταδύσεις, μπορείτε να του / της κάνετε δώρο μία καλή στολή κατάδυσης. Ή αν για παράδειγμα, αγαπάει το καλο κρασί, μπορείτε να κάνετε δώρο έναν συντηρητή κρασιών! Αγαπάει τα πούρα; Μία κασετίνα με πούρα!

6. Ταξίδι

Ποιος δεν αγαπάει τα ταξίδια; Ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα είναι το τέλειο δώρο. Ελλάδα ή εξωτερικό, σίγουρα θα το λατρέψει! Και αν θέλετε να κάνετε ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο δώρο, μπορείτε και μία κρουαζιέρα. 

7. Extreme sports

Η ζωή είναι εμπειρία και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή! Επιλέξτε ένα extreme sport που θα ήθελε να δοκιμάσει και ανεβάστε την αδρεναλίνη στα ύψη!

8. Επώνυμο  ένδυμα – υπόδημα – τσάντα

Παρόλο που δεν συνηθίζεται, ένα ιδιαίτερο δώρο, είναι ένα καλό επώνυμο ένδημα, υπόδημα ή ακόμα και τσάντα. Εφόσον ξέρετε ότι θα ήθελε κάτι τέτοιο, μπορείτε να το προσφέρετε με μεγάλη χαρά!

Θα μπορούσα να σας γράφω για ώρες. Αλλά δεν θα τελείωνα ποτέ. Μπορείτε όμως με αυτές τις 8 κατηγορίες να βρείτε άπειρες επιλογές και είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε το δώρο σας.

Και να θυμάστε ότι το σημαντικότερο σε μία κουμπαριά είναι η ίδια η σχέση! 

Φιλικά,

Αλίκη Κορωναίου

Professional Photographer & Bridal Consultant 

Για να κλείσεις το δικό σου Bridal Consulting, στείλε μήνυμα εδώ!

Για να μην χάνεις κανένα νέο, κάνε follow στο Instagram του Bridal Diary!

Για να οργανώσεις σωστά τον γάμο σου πάτησε τα παρακάτω κουτάκια!

Bridal Diary Shop

Bridal Diary Book

Covid Guide

Copyright : www.bridaldiary.gr  , www.bridaldiaryshop.gr  & Αλίκη Κορωναίου

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα