Τι χάλια που είναι η ζωή μας!

|

Πριν από λίγες μέρες είδα την ταινία Braveheart. Είναι μία από τις ταινίες που όποτε την βλέπω κλαίω. Βέβαια εγώ έκλαιγα και στην ταινία “Νέμο” όταν το γλυκό ψαράκι βρήκε τον μπαμπά του, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Η ταινία μας πηγαίνει πίσω στο 1270 μ.Χ. περίπου και στα πρώτα χρόνια της ζωής του πρωταγωνιστή. Ένα παιδί, με ρούχα από κουρέλια, βρώμικο, το οποίο παλεύει καθημερινά για την ζωή του και για την τροφή του. Δεν έχει τις πολυτέλειες που έχουμε εμείς σήμερα και όμως είναι χαρούμενο, παίζει και γελάει.

Γυρίστε τον χρόνο πίσω και σκεφτείτε πόσο εύκολα είμασταν χαρούμενοι όταν είμασταν μικρά παιδιά. Πότε χάσαμε αυτή την ιδιότητα μας;

Πάμε στο σήμερα 2021 μ.Χ. 

Ερχόμενοι από μια χρονιά με πάρα πολλές αναποδιές, που μας έκανε να εστιάζουμε καθημερινά σε όποια δυσκολία εμφανιζόταν μπροστά μας. Μας έκανε να εστιάζουμε σε ένα ιο τόσο δυνατο που μας έκανε να σταματήσουμε τα πάντα. Τα όνειρά μας, τα σχέδια μας και να παραδοθούμε σε μία καθημερινή ρουτίνα, σπίτι, καναπέ, ώρες τηλερόρασης και social media και καμιά φροντίδα για τον εαυτό μας (όχι αγαπημένη…δεν φροντίζουμε τον εαυτο μας αν καθόμαστε σε έναν καναπε όλη μέρα)

Όμως τελικά, ο ιός μας έκανε να σταματήσουμε τα πάντα ή εμείς σταματήσαμε τα πάντα στη ζωή μας; Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα….

Τι χάλια που είναι η ζωή μας τελικά λόγω το  Covid-19! 

Και όμως δεν είναι έτσι. Ναι! Έφερε ανατροπές αλλά εμείς παγώσαμε την ζωή μας. Πάντα θα υπάρχουν αναποδιές στην ζωή μας. ΠΑΝΤΑ! Εμείς όμως αποφασίζουμε το πώς θα αντιδράσουμε σε αυτές.

Την περίοδο της καραντίνας αυξήθηκαν οι εγκυμοσύνες! Όπως βλέπετε…η ζωή συνεχίζεται και το αν η ζωή μας θα είναι όμορφη ή άσχημη εξαρτάται από εμάς και μόνο!

Σήκω λοιπόν από τον καναπέ…ξεκίνα να οργανώνεις ξανά τον γάμο σου. 

Άλλαξε την επιλογή σου και από αδράνεια, πέρασε στην δράση!!!

Μην αφήνεις τον χρόνο να τρέχει. Βάλε στόχους, κλείσε εκκρεμότητες. 

Δεν έχει σημασία αν τα καταστήματα είναι ανοιχτά ή κλειστα. Από ότι φαίνεται θα ανοιγοκλείνουν για ένα χρονικό διάστημα. Εσύ όμως μπορείς να συνεχίζεις να προχωράς και να κάνεις ένα βήμα πιο κοντά στην ημέρα των ονείρων σου!

Απόκτησε σήμερα το BD BRIDAL DIARY BOX THE ONE και θα έχεις ως ΔΩΡΟ από εμένα, 1 ώρα ή 2 μισάωρα Bridal Consulting,  για να σε βοηθήσω να οργανώσεις τον γάμο σου, να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστότερες αποφάσεις για σένα και να σε ξεμπλοκάρω αν έχεις μουδιάσει με την κατάσταση που επικρατεί.

Μην το κάνεις για κάποιον άλλον….

Κάντο για σένα! Γιατί το αξίζεις!

Φιλικά,

Αλίκη Κορωναίου 

Professional Photographer & Bridal Consultant 

 

Απόκτησε το BD BRIDAL DIARY BOX THE ONE

Απόκτησε το Bridal Diary Book

Bridal Diary Seminars for Brides

 

 

 

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα