Tips για προσκλητήριο με βουλοκέρι!

|

15 Μαρτίου 2022, από Αλίκη Κορωναίου

 

Όλοι μας έχουμε δει κάποια στιγμή προσκλητήριο κλεισμένο με βουλοκέρι! Και για να είμαστε ειλικρινείς είναι εντυπωσιακό!

Έντονα ή ακόμα και παλ χρώματα δίνουν μία έξτρα πινελιά αισθητικής στο προσκλητήριο μας! Ταιριάζει απόλυτα με χοντρά χαρτιά αλλά και με πιο λεπτά χαρτιά και σίγουρα αναβαθμίζει το προσκλητήριο μας!

Οι δυνατότητες και επιλογές πραγματικά απεριόριστες αφού μπορούμε να φτιάξουμε την δική μας σφραγίδα και να την συνδυάσουμε με μονόχρωμα κεριά ή και με μείξεις κεριών. Με άνθη, υφάσματα, κορδόνια αλλά και γιατί όχι και με φύλλα χρυσού! Οι επιλογές τόσες πολλές όση και η φαντασία μας!

Αφού καταλήξουμε σε χρώμα φακέλου τότε μπορούμε να επιλέξουμε και το χρώμα του κεριού.

Ποτέ μα ποτέ δεν ξεκινάμε την διαδικασία απευθείας πάνω στον φάκελο μας. Όταν κάποιος δεν έχει την εμπειρία έχει πολλές πιθανότητες να μην κάνει την εφαρμογή σωστά. Επίσης με το πρώτο λάθος καταστρέφεται  ο φάκελος και ανάλογα και το πάχος του φακέλου και το σώμα του προσκλητηρίου, καθώς το κερί μπορεί να διαπεράσει τον φάκελο.

Κάντε τις δοκιμές σας  σε μία επιφάνεια λεία η οποία δεν επηρεάζεται ούτε από την θερμοκρασία ούτε από το χρώμα του κεριού. Ιδανικά μπορείτε να απλώσετε και μία λαδόκολλα αλλά πάλι σε επιφάνεια που δεν επηρεάζεται.

Κάντε τις δοκιμές σας και την ποσότητα του κεριού που θέλετε σε κάθε δοκιμή. Όταν πιέζετε την σφραγίδα πάνω στο λιωμένο κερί, μην την απομακρύνεται αμέσως.

Μπορείτε επίσης να κάνετε και στρώσεις κεριού! Δηλαδή στρώση, υλικό, στρώση, σφραγίδα!

Όταν πλέον εξασκηθείτε αρχίστε να φτιάχνετε τις δικές σας σφραγίδες από κερί. Όταν κρυώσουν κολλήστε αυτοκόλλητα διπλής όψης στην πίσω πλευρά και είναι έτοιμα να τοποθετηθούν πάνω στους φακέλους σας!

Το βουλοκέρι σε ράβδους θέλει προσοχή γιατί καθώς ανάβετε κάθε φορά την ράβδο το φυτίλι μαυρίζει και έτσι μαζί με το κερί πέφτει και μαύρο χρώμα στο κερί σας. Επίσης προσοχή θέλουν και οι ράβδοι βουλοκέρι για πιστολάκι σιλικόνης. Το πιστόλι αναπτύσσει μεγάλη θερμοκρασία και κάνει το κερί ακόμα πιο ρευστό με αποτέλεσμα ο κίνδυνος εγκαύματος να είναι μεγάλος. 

Το κουταλάκι για βουλοκέρι με κομμάτια βουλοκέρι είναι η πιο καλή επιλογή καθώς μπορείτε να υπολογίσετε με ασφάλεια και ακρίβεια την ποσότητα του κεριού που θέλετε και στην συνέχεια να δημιουργήσετε την σφραγίδα σας!

Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε μοναδικές σφραγίδες!

Θυμηθείτε! Ποτέ απευθείας εφαρμογή πάνω στον φάκελο!

Και ένα tip για το τέλος! Όποια κεριά δεν μας βγουν όπως θέλουμε, δεν τα πετάμε….αλλά τα ξαναλιώνουμε και τα χρησιμοποιούμε!

Φιλικά,

Αλίκη Κορωναίου

Professional Photographer & Bridal Consultant 

Για να κλείσεις το δικό σου Bridal Consulting, στείλε μήνυμα εδώ!

Για να μην χάνεις κανένα νέο, κάνε follow στο Instagram του Bridal Diary!

Για να οργανώσεις σωστά τον γάμο σου πάτησε τα παρακάτω κουτάκια!

Bridal Diary Shop

Bridal Diary Book

Covid Guide

Copyright : www.bridaldiary.gr  , www.bridaldiaryshop.gr  & Αλίκη Κορωναίου

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα