Reviews

Bridal Diary

ΤΟΥΛΑ Γ.

Το βιβλίο είναι καταπληκτικό! Πολύ κατατοπιστικό και γεμάτο από ιδέες και χρήσιμες συμβουλές! Μακάρι να το είχα αγοράσει ακόμα νωρίτερα! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες τις μελλοντικές νύφες!

ΜΑΙΡΗ Κ.

Διαβάζοντας το βιβλίο “πως να οργανώσετε το γάμο σας βήμα βήμα” από την κυρία Αλίκη Κορωναίου έχω να δηλώσω πως ενθουσιάστηκα με το περιεχόμενο! εύκολα και συνοπτικά περιγράφει την προετοιμασία του γάμου σου και ανεβάζει την ψυχολογία της μέλλουσας νύφης όσες ακολουθήσετε και το coaching είστε διπλά κερδισμένες!

ΛΙΑ Σ.

Εξαιρετική επαγγελματίας! Μας βοήθησε πολύ να χαλαρώνουμε και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τον κορονοϊό ψύχραιμα και αισιόδοξα πάνω από όλα! Ευχαριστούμε πολύ που είστε τόσο καλοπροαίρετος άνθρωπος! Φαίνεται πως αγαπάτε αυτό που κάνετε!

ΓΙΑΝΝΑ Κ.

Την Αλίκη την γνώρισα εν όψει Covid-19 καθώς δεν ήξερα τι να κάνω με τον γάμο μου. Επιλέγοντας το consulting με βοήθησε να πάρω αποφάσεις σχετικά με την μεταφορά του γάμου μου ή όχι, να οργανωθώ καλύτερα και να διαχειριστώ όλη αυτή την πίεση που δεχόμουν. Επίσης αγοράζοντας σε δεύτερο χρόνο και το βιβλίο, αυτά που διάβασα με βοήθησαν να οργανώσω τον γάμο μου, σωστότερα από ότι είχα κάνει στην αρχή μόνη μου. Αν το είχα αγοράσει από πριν ξεκινήσω την προετοιμασία του γάμου μου, θα είχα κάνει και άλλες επιλογές γενικά!

ΜΑΡΙΑ Π.

Η Αλίκη ήταν η wedding planner του γάμου μας και προσωπική μου σύμβουλος σαν νύφη. Μας βοήθησε πάρα πολύ και στην πραγματικότητα δεν καταλάβαμε ότι προετοιμαζόμασταν για γάμο! Έχει τον τρόπο να σε ξεαγχώνει. Μας έβαλε σε πρόγραμμα χωρίς να το καταλάβουμε. Ξέραμε ότι οτιδήποτε χρειαζόμασταν η Αλίκη ήταν εκεί για να μας βοηθήσει. Ότι ώρα και να την χρειαζόμασταν ήταν εκεί για εμάς. Κυριολεκτικά όποια ώρα και να την θέλαμε!

Έχω να θυμάμαι τον τρόπο που συντόνιζε τους επαγγελματίες και ότι όλα ήταν άψογα! Και οι επαγγελματίες που μας σύστησε, ήταν επαγγελματίες που θα επέλεγε και η ίδια για τον γάμο της! Ήθελε όσοι θα ασχοληθούν με τον γάμο μας, να είναι συνεπής και άψογοι!

Τελικά νιώθω ότι ήμουν η πιο όμορφη, η πιο ήρεμη και χαρούμενη νύφη στον κόσμο και ομολογώ ότι το οφείλω στην Αλίκη αυτό!

Αλίκη σε ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Σε ευχαριστώ!!!

 

ΙΩΑΝΝΑ Δ.

Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την Αλίκη, θυμάμαι ότι ήμουν απίστευτα αγχωμένη με τον προυπολογισμό του γάμου μου. Έβγαινα εκτός budget και είχα πανικοβληθεί. Στο πρώτο μας ραντεβού η Αλίκη δεν προσπάθησε να μου πουλήσει ή να με πείσει να την επιλέξω. Με βοήθησε στο πρόβλημα που είχα και μέσα σε 30 λεπτά με είχε κάνει να πάρω ανάσα. Δεν μου είπε επέλεξε με και θα σε βοηθήσω. Με βοήθησω πριν την επιλέξω! Και γι αυτό την επέλεξα!

Η εμπειρία που έχει πάνω στον γάμο σαν φωτογράφος την κάνει να έχει απίστευτες γνώσεις από οποιαδήποτε άλλη planner! Γιατί ξέρει τι μπορεί να πάει στραβά σε οποιαδήποτε κατάσταση, ξέρει τις παγίδες που μπορεί να πέσει η κάθε νύφη και ξέρει πραγματικά τα πάντα!

Η αμοιβή της ενώ θα έπρεπε να είναι διπλάσια από οποιαδήποτε άλλη wedding planner, είναι σχεδόν η μισή!!! Και αυτό γιατί δεν την ενδιαφέρει να βγάλει εύκολα χρήματα, αλλά πραγματικά θέλει νύφες χαρούμενες και ήρεμες!

Αλίκη μου, σε ευχαριστώ για όλα! Σαγαπω!

 

ΣΟΦΙΑ Μ.

Είμαστε ευγνώμονες και τυχεροί, γιατί δε γνωρίσαμε τη φωτογράφο και σύμβουλο νυφών Κορωναίου, αλλά την ίδια την Αλίκη. Έναν άνθρωπο γεμάτο συναισθήματα,που πάντα μας υποδεχόταν με μια τρυφερή αγκαλιά και ένα ζεστό χαμόγελο. Έχει τόσες δημιουργικές ιδέες.. τόσες προτάσεις, που δεν αφορούν μόνο τη φωτογραφία, αλλά και τη διοργάνωση όλου του γάμου γενικότερα. Ήταν η προσωπική μας σύμβουλος! Η χαρά της κάθε νύφης! Προλαμβάνει και προλαβαίνει! Και φυσικά…το τηλέφωνό της ανοιχτό σε κάθε επικοινωνία…Ο άνθρωπός σου το πρωί, το μεσημέρι, το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα….Το επιζητεί..το επιδιώκει..την αναζωογονεί ..

Αλίκη μας..σε αγαπάμε πάρα πολύ. Γιατί είσαι απλά ΕΣΥ!!

 

ΦΡΟΣΩ Λ.

Την Αλίκη την γνώρισα όταν με τον άνδρα μου πλεόν…αποφασίσαμε να αναλάβει την φωτογράφηση του γάμου μας…Η αλήθεια όμως είναι ότι τελικά η Αλίκη αποδείχθηκε πολλά περισσότερα από μια μόνο φωτογράφο καθώς ηταν εκείνη που οργάνωσε και τον γάμο σας και συμβουλευόμουν για κάθε τι στην προετοιμασία του γάμου μας….

Ήταν εκεί για μένα κάθε στιγμή, να με συμβουλεύσει , να μου προτείνει , να με εμψυχώνει, οτι όλα θα ήταν όπως τα έχω ονειρευτεί….

Δεν ήταν λίγες οι φορές που μου πρότεινε καταξιωμένους επαγγελατίες στο χώρο του γάμου, αλλά δίνοντας μου ταυτόχρονα και συμβουλές για το χειρισμό ορισμένων δύσκολων συμπεριφορών, που πιθανώς μπορεί να προέκυπταν…

Ήταν εκεί σε όλα, οργανωτική, υποστηρικτική και πρόθυμη, να με ακούει με τις ώρες στο τηλέφωνο, να ακούει τους προβληματισμούς και τους φόβους μου και να νιώθω οτι είναι πραγματικά εκεί για μένα και να θέλει όσο και γω να γίνουν όλα όπως τα ονειρευόμουν….

Ευαίσθητη και δοτική σε κερδίζει αμέσως με τη ζεστή καρδιά της και με την αγαπή της για αυτό που κάνει. Το πάθος και ο ρομαντισμός είναι αυτά που την χαρακτηρίζουν και επιθυμεί να δει στα μάτια της κάθε νύφης την μοναδικότητα και την ομορφιάς της. Επιθυμία της είναι να κάνει χαρούμενες όλες τις γυναικές που την εμπιστεύονται από την αρχή έως το τέλος αυτού του όμορφου ταξιδιού της προετοιμασίας του γάμου τους….

Το δικό μου ταξίδι έχει τελείωσει….και μόνο γλυκές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι….και φυσικά δεν μπορώ με τίποτα να ξεχάσω αυτό το γλυκό χαμόγελο, την ζεστασιά και την αισιοδοξία που έδινε απλόχερα η Αλίκη…

Από τους καλύτερους επαγγελματίες και ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ! Όποτε σκέφτομαι το γάμο μου, είναι από τις πρώτες σκέψεις μου!

Σε ευχαριστώ πολύ για όλα! Έκανες την ημέρα του γάμου μου ξεχωριστή και εμάς να νιώθουμε τυχεροί που ήσουν κι εσύ μέρος αυτής!

ΟΛΓΑ Κ.

Μια πραγματική συντροφιά σε ολο το ταξίδι προς την μοναδική αυτη ημερα, απο το μεγαλο «ναι» έως και το μηνα του μέλιτος , χρήσιμες συμβουλές , ιδέες, υποστήριξη αλλα και οργάνωση έως και την τελευταία λεπτομέρεια.

Η Αλίκη ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, με βοήθησε να οργανώσω τον γάμο μου, να κάνω τις σωστές επιλογές :)Ευχαριστω πολυ για την βοήθεια και την παρέα σε όλη την προετοιμασία!

Δεν ένιωσα ότι είχα μία αυστηρή επαγγελματία δίπλα μου, αλλά μία φίλη η οποία όμως ήθελε το καλό μου και ήξερε να με συμβουλέψει σωστά!

 

ΗΛΙΑΝΝΑ Λ.

Η Αλίκη ήταν η προσωπική μου σύμβουλος οργάνωσης του γάμου μας! Μας στήριξε και μας βοήθησε σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας και ιδιαίτερα την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας… Ακόμη λεμε με τον Αντώνη ότι αν δεν ήταν αυτή δεν ξέρουμε αν θα είχαν γίνει όλα τόσο όμορφα! Άψογη επαγγελματίας και πολύ γλυκός άνθρωπος..

Ευχαριστούμε από καρδιάς εσένα και την ομάδα σου!

ΒΙΚΥ Π.

Η βοήθεια της αναντικατάστατη. Οι συμβουλές της πολύτιμες. Ας είναι κάθε νύφη τυχερή να έχει την Αλίκη και το βιβλίο της κοντά της, στην προετοιμασία σου γάμου της.

Η Αλίκη για μένα είναι μοναδική!

ΦΩΤΕΙΝΗ Π.

Διάβασα όλο το Bridal Diary Book με την μία! Είναι τέλειο! Με έκανε να φαντάζομαι κάθε στιγμή, την ημέρα του γάμου μου με ένα χαμόγελο, ενώ με παρακίνησε να αρχίσω τις προετοιμασίες χωρίς να πανικοβληθώ! Καταπληκτικές συμβουλές!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα